Gyász

2023.11.29. 08:33

Gyászhírek, november 29.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, DROBNYAK FERENCRE halálának 5. évfordulóján. „Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Csak mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök fájdalom és szeretet.” Bánatos családja: felesége, Mária, fiai, Feri, István és menye, Sandi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama és dédnagymama, ÖZV. RÁCZ JÓZSEFNÉ (szül. MÓRA LENKE) életének 88. évében elhunyt. Temetésére november 30-án, csütörtökön 14 órakor kerül sor a biharpüspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolja szerető családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, KIRÁLY PÉTER temetésén részt vettek, és fájdalmunkban mellettünk voltak. A gyászoló család.

*

Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, szeretett munkatársunk, ZSÍROS LACI elhunyta miatt érzett fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

„– A földbe térünk mindahányan, s az évek szállnak, mint a percek, véred kiontott harmatával irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!” (François Villon) Örök szeretettel emlékezem drága férjemre, SCHNEIDER NÉMETH ANTALRA halálának 10. évfordulóján. „Ölelje át az Úr a lelkedet.” Katicád.

*

Fájdalommal emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KESZEG ILONÁRA (szül. BACSI) halálának 14. évfordulóján. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Soha nem felejtünk el! Emlékét őrzi férje, Ferenc, leányai, Katalin és Ildikó, vejei, Tibor és László, unokái, Rudi, Brigi, Kinga, Anna és Ilona-Rita.

*

Fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, anyósra, SZABÓ ILONKÁRA (szül. KOMSA) halálának 10. évfordulóján. Áldott emlékét szívünkben megőrizzük! Örökké gyászoló családja, lánya, Hajni, veje, Laci.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk sógoromra, SIPOS GÁBORRA halálának 6. évfordulóján. Nyugodjon békében! Emlékezik rá sógora, Gyula és sógornője, Erzsike.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, SIPOS GÁBORRA halálának 6. évfordulóján, december 1-jén. „Egy könnycsepp a szívünkben érted él, Egy gyertya az asztalon érted ég, Egy fénykép, amely őrzi emlékedet, S egy út, amely elvitte életed. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Sok virágot helyezünk sírodra, Emlékedet megőrizzük, szeretettel gondolunk rád.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos felesége, Erzsike, leánya, Elvíra, veje, Laci, unokái, Norbi és Tamás.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, BORDÁS KÁROLYRA (Érmihályfalva), aki ma 10 éve távozott szerettei közül. „Feledni valakit lehetetlen csoda, mert akit szeretünk, azt nem felejtjük soha. Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát az élők érzik.” Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett JOBBÁGY ILONÁTÓL (ICA néni), aki 89 évesen visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Búcsúztatója december 1-jén, pénteken 11 órakor lesz a Steinberger kápolnában. Ezt követően helyezzük örök nyugalomra a margittai temetőben, római katolikus szertartás szerint. „Isten vigyázzon Rád, Lényed egészében, Csendes pihenés várjon Rád, Nyugodjál békében!” Tisztelettel kérjük, hogy kegyeletüket egy szál vagy egy csokor virággal róják le. Búcsúzik tőle fia, Attila, menye, Éva, unokája, Beácska, unokaveje, Attila és kicsi dédunokája.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában