Gyász

2023.11.20. 08:12

Gyászhírek, november 20.

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, dédire, BEKE LÍDIÁRA (szül. BÁTHORI) halálának 30. évfordulóján. Nyugodjon békében! Jóságát és szeretetét soha nem feledő családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, öregdiáktársunk, KUPÁN ÁRPÁD elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Premontrei Öregdiákok.

*

Ma van 14 éve annak a napnak, amikor MÁTÉ RÓBERT BARNA (Székelyhíd) tragikus hirtelenséggel, 20 évesen itt hagyta szeretteit. Gyászolja apja és húga, Mónika.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, JAKAB MÁRIA (született VILIDÁR) rövid, de súlyos szenvedés után, 81 éves korában eltávozott közülünk. Búcsúztatásának időpontját később közöljük. Gyászoló családja.

*

Szívünkben mérhetetlen fájdalommal értesültünk szeretett nagynénénk, JAKAB MÁRIA (született VILIDÁR) eltávozásáról. Ezúton kívánunk vigasztalódást unokatestvérünknek, JAKAB ISTVÁNNAK és családjának. Vilidár Andrea és családja, Vilidár Attila és családja Kecskemétről, Vilidár Katalin és családja Nagykőrösről.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjemre és édesapára, TOGOR M. MIHAIRA halálának 23. évfordulóján. Ma is mindig rád emlékezünk, a régi szép évek emléke itt él a szívünkben. Nem feledünk soha, amíg szívünk dobban, mert te velünk voltál jóban és rosszban. Bánatos feleséged és lányod.

*

„Olyan nehéz így a szívem,/ hogy szinte földre ver,/ le-le hullom, de sóhajom/ utánad felemel.” Váci Mihály. POPA CORNEL, BIBĂRȚAN VASILE, HUGHIUR AURICA, ONIȚA CRĂCIUN, KRAMER JUDITH, TODA GAVRIL, DORNEANU ADRIAN ȘTEFAN, MAGDA ANA, COLTA ANDREI DARIUS, TÓTH ILONA SÁRA, CRETIANU MARIA ELENA, GALFI ELENA, STUPARIU ORTANSA, JAKAB MÁRIA, IONESCU ROZALIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában