Gyász

2023.11.10. 07:04

Gyászhírek, november 10.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, ERDÉLYI BÉLÁRA (mérnök) halálának 14. évfordulóján. „Amíg él a szeretet és az emlék, addig igazából nincs halál.” Bánatos családja.

*

„A múltba merengve, valami fáj, / Valakit keresek, aki nincs már. / Temető csendje ad neki nyugalmat, / Szívem fájdalma örökre megmarad.” Soha el nem múló szeretettel emlékezem a már 21 esztendeje eltávozott drága, jó édesanyára, SZABÓ KLÁRÁRA. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető leányod, Stefi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára, nagymamára, anyósra, LEMÉNYI PIROSKÁRA (BOZSÓDI, Bihar) halálának 6. évfordulóján. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos gyermekei, Gizike és Sanyi, valamint családtagjaik.

*

Szomorú két év telt el, mióta nincs közöttünk a szerető férj, apa, nagyapa, dédnagyapa, PAPP ALBERT (élt 86 évet). Nyugodj békében! Mély fájdalommal emlékezem közelgő születésnapja alkalmából a drága gyermekre, IFJ. PAPP ALBERT ATTILÁRA (élt 35 évet), aki már 18 éve itt hagyott engemet. Nagyon boldogan köszöntenélek az 54. születésnapodon, de én már csak könnyel áztatott virágot vihetek a temetőbe, a sírodra. Kegyelettel emlékező szeretteik, a szomorú feleség és anya.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédmama, OLÁH MARGIT életének 81. évében, rövid betegség után elhunyt. Temetése ma, november 10-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Soha el nem múló szeretettel és tisztelettel emlékezünk feledhetetlen, drága szüleinkre, a nagyszülőkre és dédikre, GAMENCZI SÁNDORRA, aki 3 és fél éve hunyt el és GAMENCZI IRÉNKÉRE, aki 3 éve nincs közöttünk. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Míg élünk, nem feledünk. Lányuk, Csöpi és családja.

*

„Égig érhetne az ének / Ha jönnétek és énekelnétek.” (Mátza Gyula) Öt éve távozott szeretett férjem, MURÁNYI-MÁTZA GYULA, a Metropol Group dalszövegírója. Nyugodjon békében! Gyászolják őt: Évi, Misi és Teréz.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, anyósra, MÉSZÁROS MÁRIÁRA (Nagyvárad) halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A szerető család.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, KÁRÁNDI JÓZSEFRE (vízszerelő, élt 68 évet), aki 6 hete hagyott itt bennünket. „Úgy mentél el, mint a madár, elköszönni már nem tudtál. Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom.” Nyugodj békében, drága lélek! A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától, SZABÓ MARGITTÓL, aki életének 82. évében, hosszú szenvedés után csendesen elhunyt. Emléke örökké szívünkben él. Temetése ma, november 10-én 15 órakor a városi ravatalozóból. Leánya, Marczin Silvia, Levente és Melissa.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett SZABÓ MARGITTÓL. Emléke örökké szívünkben él. Unokája, Beatrix, István és Alex.

*

Együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak, szerettük, SZABÓ MARGIT elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Özv. Kovács Ilona.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, szerettük, SZABÓ MARGIT elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjék békében! Marczin Gyula és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki MARCZIN SILVIÁNAK és családjának szeretett édesanyja, SZABÓ MARGIT elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Tóth Attila, Irénke, Évike és Sebi.

*

Szomorú szívvel búcsúzom nászasszonyomtól, SZABÓ MARGITTÓL. Nyugodj békében! Özv. Marczin Gyuláné.

*

A feltámadás reményében, fájó szívvel tudatjuk, hogy BERKE PIROSKA (szül. SZ. KÖTELES, Tenke) életének 87. évében elhunyt. Temetése ma, november 10-én 13 órától a tenkei református temetőben lesz. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, BERKE PIROSKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Lucia és Mircea Negru.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, BERKE PIROSKA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nagy Magda és Kali Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában