Figyelem!

2023.11.19. 17:03

Forgalmi változások Nagyváradon

Archív felvétel

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

Az idei karácsonyi vásár idejére is lezárják a nagyváradi Szent László teret. A Visit Oradea kérésére a főteret november 25. és december 28. között zárják le a közúti forgalom előtt, hogy a vásár optimális körülmények között és biztonságban működhessen. Amúgy a karácsonyi vásár idén november 30-án kezdődik és december 26-án ér véget. A helyszínre vezető megközelítési, valamint szétszóródási útvonalak a következők: Szent László tér – Szent László híd, Szent László tér – Kossuth/Independenței utca, Szent László tér – Teleki/Primăriei utca, Nagyvásártér/Piața 1 Decembrie, Teatrului, Rimanóczy Kálmán/Iosif Vulcan, Színház/Patrioţilor, Fő utca/Republici.

 

Forgalomkorlátozások Váradszőllősön

Forgalomkorlátozást vezetnek be november 20. és december 15. között a váradi Bumbacului utcán, a 22–24/28. számú tömbházak mögötti szakaszon, a főút felé vezető utcarészen és a Profi élelmiszerbolt közelében az ESAEM – Energomontaj cég kérésére. A fűtéshálózaton végzett munkálatok egy sávot érintenek majd. Szintén az ESAEM – Energomontaj cég kérésére forgalomkorlátozás lépett érvénybe november 18–28. között a Lotus utcán is a Meiului és Eforiei utcák közötti szakaszon, egy sávon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában