Figyelem!

2023.11.24. 15:24

Elterelik a 12-es és 14-es buszok útvonalát

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Tekintettel arra, hogy a nagyváradi Szent László téren szombattól elkezdődnek a november 30. és december 26. között zajló karácsonyi vásár előkészületei, november 25-én, szombattól két, a központon áthaladó busz útvonalát is elterelik.
A 12-es busz útvonalát lerövidítik a December 1. parkig, tehát a busz nem megy el a főtérig: … - Emanuil Gojdu megálló – December 1. park - Zárda/Mihai Viteazul utca – Horea és tovább a megszokott útvonalon egészen a Váradszőllősi Kauflandnál levő végmegállóig.
A 14-es busz esetében csak a temető felé módosítják az útvonalat: Körös utca/T. Vladimirescu – Vitéz/Decebal út – történelmi városközpont 1 (a Beöthy Ödön utca eleje) – történelmi városközpont 2 (a Beöthy Ödön utca közepe) - Rulikowski/Armatei Române út és tovább a megszokott útvonalon egészen a városi temetőnél levő végmegállóig. Ezek a változások érvényben maradnak a vásár teljes idejére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában