Figyelem!

2023.11.01. 16:12

Elfogytak a jegyek a Partiumi Zenésztalálkozóra

BN-összeállítás

A nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szervezik meg a X. Partiumi Zenésztalálkozót november 24-én, pénteken 19 órától. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű, szervezői a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a nagyváradi Kiss Music Band, és szerdára minden jegy elkelt rá.

Az eseményen három kiváló zenekar biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, a Chicago Band és a Főnix Együttes. Az est sztárvendégei a mulatós zene közkedvelt, méltán népszerű képviselői: Csocsesz, Kefír (V-Tech), Ferry és Henna. 

„A Chicago Band esküvői és partizenekar 2023-ban alakult meg új tagjaival, akik mindannyian nagy zenei múlttal rendelkező, elismert zenészek. Repertoárunk szinte az összes zenei stílust, külföldi és magyar slágereket, mulatós dalokat, régi és napjaink zenéit is tartalmazza. A legfontosabb számunkra hogy a maximális hangulatot és jókedvet biztosítsuk esküvőkön, rendezvényeken” – nyilatkozták az együttes tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában