Járványkórház

2023.11.15. 16:08

Egyetlen ajánlat érkezett a felügyeletre

Forrás: oradea.ro

A nagyváradi Vlădeasa utcai járványkórház építésének felügyeleti szolgáltatásait egyetlen konzorcium szeretné ellátni, ugyanis csak egy ajánlat érkezett a váradi önkormányzat által meghirdetett tenderre. Az Initiative Exclusiv Consulting Management nyújtott be ajánlatot fővállalkozóként, vele társulnak az E.T.S. S.P.A. Engineering and Technical Services, valamint a 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.P.A. cégek abban, hogy ellássák a járványkórház és tüdőszanatórium építésének felügyeleti, kivitelezés-irányítási és műszaki felügyeleti szolgáltatásait. A szerződés becsült értéke 5.749.793 lej.

Mint arról már többször beszámoltunk, az új kórházat az Országos Helyreállítási Terv (PNRR) keretében építik meg egy 2,5 hektáros területen a Vlădeasa utcai volt kaszárnyák helyén. A négyemeletes létesítményben minimum 218 ágy lesz, ami szükség esetén 295-re bővíthető. Ehhez hozzáadódik még húsz ágy az egynapos kezelést igénylő betegek számára, valamint 11 az intenzív osztályon, így az ágyak száma összesen elérheti majd a 326-ot. A kórházépítés becsült költségvetése 672.473.919 lej áfával együtt, a vissza nem térítendő támogatás a projekt értékének 95 százaléka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában