Támogatott tartalom

2023.11.01. 07:35

CUPIO – szépségápolási termékeket forgalmazó új üzlet a Lotus Centerben, november 3-tól!

A Cupio, a professzionális szépségápolási termékek elismert beszállítója november 3-án, pénteken nyitja meg kapuit a Lotus Centerben, a Cinema Palace és a King Art üzlet között található elegáns és modern helyiségben.

Kiváló minőségű manikűr-, smink- és testápolási termékek széles körű portfóliójával a Cupio a román és a nemzetközi piacokon egyaránt elismert, megbízható beszállítónak számít.

 

A megnyitó alkalmából a CUPIO kihagyhatatlan ajánlatokat készített a vásárlók számára: 20% KEDVEZMÉNY az összes teljes árú termékre! (A kedvezmények más akciókkal nem vonhatók össze.)

Az első 100 vásárló, aki legalább 150 lej értékben vásárol, egy Cupio Matte rúzst kap, amely olyan különleges árnyalatokban kapható, mint a Coffee Talk, Posh, Little Princess, Innocent, Famous, Last Kiss, Heat, Iconic, Hollywood Red és Prom Night.

 

Ezen kívül a látogatókat finomságokkal várják, és egy kivételes sminkmester, Diana Pop (Instagram: @popdiana_makeup) tanácsait is igénybe vehetik. Diana 10 és 20 óra között sminkbemutatókat tart, ahol elárulja a legújabb trendeket és trükköket a hibátlan sminkhez. 

 

A hangulatot élőzenés előadások egészítik ki, amelyeket DJ Kendy szolgáltat. A termékválasztékkal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.cupio.ro weboldalra, vagy kövesse a márka oldalát a közösségi médiában.

 
 

 

Fotó: Alexandru Nițescu

Fizetett hirdetés!

CH 20564

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában