Rózsaszínben

2023.11.11. 10:53

Barbie-s gólyabált szerveztek a Lorántffyban

A szerző felvételei

Ciucur Losonczi Antonius

A rózsaszín dominált a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium X. A (osztályfőnök Ghideu Camelia) és X. B (osztályfőnök Csűry Ágnes) osztályai által szervezett idei gólyabálon csütörtök este, ugyanis a rendezvény fő témája a Barbie című film volt. Nyolc pár versenyzett egymással öt próbát teljesítve: közös tánckoreográfia, szinkronizálás, kvízkérdések, „rajzolós kiolvasós” és karaoké. Természetesen vidám hangulat uralkodott az iskola dísztermében, s hogy az izgalmak tovább fokozódjanak, több alkalommal tombolasorsolást is tartottak.

 

Nemcsak a szereplő diákok öltöztek alkalomhoz illően, hanem a zsűritagokon is volt valamilyen rózsaszínű kiegészítő, ruhadarab, sőt, a nézők között voltak, akik ilyen szettet választottak maguknak. Meghívottként Szücs Gabriella (ének) és Drimba Cristina (gitár), a művészeti líceum diákjai adták elő a Barbie című film egyik betétdalát. A nyertes gólyapár végül Fekete Henrietta és Horváth Marcus lett. A rendezvény bulival ért véget a tanintézmény tornatermében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában