Tárlat

2023.11.28. 16:50

Amerikában mutatják be a PKE hallgatóinak munkáit

Az Amerikai Egyesült Államokban nyílik kiállítása a Partiumi Keresztény Egyetem képzős hallgatóinak diplomamunkáiból januárban. A Képzőművészet – Grafika alapszakos hallgatók diplomamunkái annak az amerikai egyetemnek a falai között lesznek megtekinthetők, amellyel alig néhány évvel ezelőtt indított együttműködést a PKE. A Central Connecticut State University több PKE-s hallgatót is befogadott már egy-egy félév erejéig, ezzel a kiállítással pedig új szintre emelik az intézmények közötti kapcsolatot.
A Made in Partium Best of Diplomas a 2020-2023-as évfolyam diplomamunkáit, valamint egyéb, kiemelkedő projektjeit fogja bemutatni az amerikai közönségnek. A PKE-n egyaránt jelen van a mozgó és az állókép műfaja, animáció és tervezőgrafika szakirányokat választhatnak a hallgatók tanulmányaik második évében. Ehhez illően a diplomamunkák is színes palettát töltenek be műfaj szempontjából, hiszen a kiállításon egyaránt animációkat, tervezőgrafikai munkákat, társasjátékokat, könyveket, fotográfiákat is láthat az amerikai közönség. A kiállítást január 18-án nyitják meg az egyetem galériájában, és február 9-éig lehet majd megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában