Figyelem!

2023.10.16. 13:23

Várad több utcáján szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Az elsődleges fűtési hálózaton történő felújítási munkálatok miatt október 16-án, hétfőtől kezdve október 17-én 23.30 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás a 404-es és 406-os hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál. A következő utcák lakói érintettek, beleértve a saját hőközponttal rendelkezőket is: Péter (Petru Rareş), Városliget (Andrei Mureşanu), Sztaroveszky (General Gheorghe Magheru), Lakatos (General H.I. Berthelot), Aleea Ştrandului és a Ion Heliade Rădulescu utca.
Ugyancsak szünetel a melegvíz-szolgáltatás október 18-án 23.30 óráig a következő utcák lakóinál, beleértve a saját hőközponttal rendelkező fogyasztókat is: Kálvária/Dózsa György, Kórház/Louis Pasteur, Titus Popovici, Branului és a Gheorghe Marinescu utca. További információk a 0800-070-800-as ingyenesen hívható zöldszámon vagy a hőszolgáltató honlapján (www.termoficareoradea.ro) a TermoAlert applikáción.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában