Támogatott tartalom!

2023.10.30. 16:28

Új ízek a Lotus Centerben: Black Wolf Specialty Coffee, Power Doner és hamarosan a Fryday!

A Lotus Center bevásárlóközpont új élményeket kínál az élelmiszerüzletek és kávézók területén.

Black Wolf Specialty Coffee – a pihenés oázisa egyedülálló aromákkal

A Black Wolf Specialty Coffee-ban a kávé iránti szenvedély találkozik a modern márkaépítéssel, újragondolva a Pellini kávéházi élményt. Itt a kávé szerelmesei ízletes kávéspecialitásokat, Revolution teakínálatot, süteményeket, tésztákat, rizottót, desszerteket és még sok mást is felfedezhetnek. Ami viszont igazán egyedivé teszi ezt a helyet, az a meleg és barátságos légkör, amely alkalmas üzleti megbeszélésekre vagy családi és baráti villásreggelire, akár a beltérben, akár a fűtött teraszon.

Power Doner – A kebab-ízek ünnepe

A Power Doner nemrégiben csatlakozott a Lotus Center ételudvarának kínálatához, és a kebab stílusú sült húsokon alapuló gazdag menüt kínál, amelyet helyben sütött párolt zsemlével és saját recept alapján készített különleges szósszal tálalnak. A vásárlók a következők közül választhatnak: ropogós csirke- vagy pulyka- és marhahúsos kebab burgonyával és salátával tálalva, csirke- vagy pulyka- és marhahússal töltött pita, csirke-nuggets, ropogós csirke vagy akár egy bőséges „power box” hússal és burgonyával. Itt az íz és a frissesség otthon van!

Hamarosan, Fryday: gyorséttermi ételek egy kis csavarral

 

A Fryday a Lotus Center ételudvarának területén hamarosan megjelenő meglepetés. A suceavai Lucian Florea által alapított gyorsétteremlánc innovatív koncepciót hoz: a sütéshez használt mogyoróolajat, amely több mint 220 fokos égéspontú és többféle előnnyel rendelkezik. A Fryday a csúcstechnológiás berendezések használata és az egyedi hamburgerek miatt is kiemelkedik. A vásárlók csirke-, marha- és halételek, valamint vegetáriánus ételek, saláták és különféle desszertek közül választhatnak (www.fryday.ro).

 

A Lotus Center szeretettel meghívja tehát az autentikus ízek szerelmeseit, hogy fedezzék fel a bevásárlóközpontban az új ízkombinációkat, amelyek érzékeiket kényeztetik.

 

Fizetett hirdetés!

CH20565

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában