Sport

2023.10.09. 17:18

Őrzi vezető helyét az alapszakasz felénél a CAO-NAC

Jósa Attila

Újabb meggyőző győzelmet aratott a Nagyváradi CAO-NAC 1910 együttese, miután végig irányítva a játékot öt gólt szerzett Bihardobrosdon a IV. Liga 9. fordulójában. A házigazdák sokáig jól tartották magukat, az első félidőben két hatalmas helyzetet is elpuskáztak. Az alapszakasz felénél így továbbra is őrzi első helyét a zöld-fehér csapat, a Belényesi Bihorul hátránya két pont a váradiak mögött. A következő fordulóban, vasárnap a CAO-NAC a Keményfoki Victoria vendégeként lép pályára.

„Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Ellenünk mindenki száz százalékot akar nyújtani, a Bihardobrosd is nagyon akarta a győzelmet. Keményen védekeztek, erősen tömörültek előttünk, nem volt könnyű feltörni a védelmüket, emellett a pálya sem volt a legjobb, ami segítette a védekező csapatot. Az első találatunk után a csapat megnyugodott és rengeteg lehetőséget dolgozott ki, ami 5 találatot eredményezett. Fegyelmezett csapatmunkát vittünk ma is ki a pályára, büszke vagyok a csapatra, fordulóról-fordulóra látszik a fejlődés, egyre attraktívabb a játékunk” – értékelt a Bihari Naplónak Lukács Imre, a CAO-NAC vezetőedzője. Eredmény: Bihardobrosdi Viitorul – CAO-NAC 0–5 (0–2). G.: S. Ciocan (31. – 11-esből), O. Ienciu (41.), L. Mănoiu (47.), Gergely R. (62.), R. Ilincău (68. – öngól).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában