Labdarúgás

2023.10.12. 16:53

November 3-án rendezik a Bihar FC – Dinamo kupameccset

Fotó: Ovi D. Pop

Jósa Attila

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) kihirdette a Román Kupa csoportkörének második fordulójának mérkőzéseit, ennek értelmében a Bihar FC november 3-án, pénteken 20.30 órától fogadja a Bukaresti Dinamót. A mérkőzést követően Dinamo valószínűleg Nagyváradon marad, hiszen november 6-án, hétfőn az Aradi UTA-val találkozik a Szuperligában, szintén a Bodola Gyula Stadionban.
A Bodola Gyula stadion gyepszőnyege alaposan igénybe lesz véve november elején, egy hét alatt nem kevesebb mint négy meccset rendeznek a 99 éves létesítményben: az aradi csapat november 1-jén 18 órától Nagyváradon játszik a Krajovai Universitatea ellen a Román Kupában, a Bihar FC pedig 7-én fogadja a Buziásfürdőt 14 órától.
Az aradiak váradi „száműzetésük” során első meccsüket október 20-án, 21 órától rendezik a Bukaresti Rapid ellen. Ennek érdekében szerdán megkezdték a VAR-rendszert kiszolgáló kamerák platformjait kiépíteni, illetve a 2-es tribün megközelíthetőségének kiszélesítésén is dolgoznak. Az internet kapacitását is növelik üvegszálas optikai kábeleken keresztül, emellett a vendégszektorba 750 új széket helyeznek el, ezzel 12600-ra bővítve a Bodola ülőhelyeinek a számát. A Bihar FC október 14-én, szombaton 15 órától hazai pályán játszik a Csermői Gloria ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában