Közösség

2023.10.14. 10:55

Megszervezték a Végzősök bálját

A szerző felvételei

Ciucur Losonczi Antonius

Első alkalommal szervezte meg a Bihar Megyei Magyar Középiskolás Egyesületek Tanácsa (MAKET) a Végzősök bálját, a helyszín pénteken este a közismert biharpüspöki rendezvényterem volt. Mint Jude Júlia, a MAKET elnökségi tagjának beszédében elhangzott, ők ahhoz a korosztályhoz tartoznak, akik már komolyabban kezdik tervezni a jövőjüket, azonban mivel az érettségire is kell készülniük, ezért a múlt is foglalkoztatja őket, az eddig elsajátított ismereteknek a szükségszerű felelevenítése. Ugyanakkor ők azok, akiknek az életéből a járvány miatt kimaradtak a gólyabálok. Most azonban nem búslakodni gyűltek össze, vagy amiatt, hogy időnek előtte elbúcsúzzanak egymástól, hanem azért, hogy lazítva egy kicsit, közösen ünnepeljék meg a számukra nagy jelentőséggel bíró tanév kezdetét. Ismerkedjenek, s természetesen szórakozzanak, érezzék jól magukat.

 

Az egybegyűlteket köszöntötte még Emődi Iván főszervező, Szabó Ödön parlamenti képviselő, Tőtős Áron, a MIÉRT elnökhelyettese és Kovács Norbert diákvezető. A jó hangulatban zajlott rendezvényen kiállították a művészeti líceum diákjainak képzőművészeti alkotásait, akiknek a képviseletében Gulyás Dóra kapott szót. A Végzősök bálja a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában