Tüntetés

2023.10.26. 10:41

Ma is tüntetnek az elkeseredett szülők

Ismét tüntetést szervez csütörtökön 12 órától a Nagyváradi Bíróság elé a váradi Aradi úton történt közúti balesetben elhunyt 12 éves fiú édesanyja.

Forrás: bihon.ro

„12 órától a Nagyváradi Bíróság előtt leszek. Várok mindenkit, aki mellém szeretne állni! Arra kérjük a bírókat, hogy ne adják az ügyet egyik helyről a másikra! Igazságot akarok! A bűnözőknek a börtönben kell maradniuk! Miért élvezze a fiatal elkövető a karácsonyi ünnepeket, az ajándékokat és a jókedvet? Miért élvezze a csendet, a kényelmet, az internetet és a puha ágyat, miközben az én 12 éves fiam, Horia örökké egy fehér koporsóban fekszik… Harcolunk az igazságért, küzdünk a jövőért és minden nagyváradi gyermek biztonságáért. Egy bűnöző szabadlábra helyezése nem normális dolog! Ne maradjatok közömbösek, nagyváradi szülők, a ti gyereketek is lehetett volna az áldozat” – írta Luiza Chiva a Facebook-oldalára.
Mint már korábban megírtuk a Nagyváradi Bíróság október 20-án az előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezte a vétkes sofőrt. A szülők ennek hatására október 21-én tüntetést szerveztek az ügyészség és a bíróság épületei elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában