Gyász

2023.10.13. 10:01

Gyászhírek, október 13.

Hálás szívvel emlékezünk ID. DERECSKEI IMRÉRE (Hegyközszentimre) halálának 30. évfordulóján. Áldott legyen emléke, békés nyugodalma! Emlékét szeretettel őrizzük! Lánya, unokái, dédunokái.

*

Az idén június 15-én, a nagy-britanniai Falkirk városában elhunyt ID. MÉSZÁROS SÁNDOR. Utolsó nyughelyén való búcsúztatási szertartása október 21-én lesz a margittai református temetőben, a családi sírhelynél déli 12 órakor, majd azt követően szeretettel várjuk a részvétüket kinyilvánítókat a  Casa Bihorului vendéglőbe. A gyászoló család.

*

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoztak, és részvétüket fejezték ki, valamint utolsó útjára kísérték szeretett halottunkat, BÍRÓ JUDITOT. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel és sok szeretettel emlékezünk október 15-én, halálának első évfordulóján SZÁNTÓ ERZSÉBETRE. Gyászolja megrendült családja: férje, lányai, vejei, unokái, testvérei.

*

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, KOVÁCS IRÉN LÍDIÁRA (szül. ANTAL, Bihar, a Ruhagyár volt dolgozója), aki már tíz éve, hogy nem lehet közöttünk. Bánatos családja.

*

Értesítjük kedves rokonainkat, barátainkat, ismerőseinket, hogy NAGY IDA (szül. SIKE IDA) hamvait 2023. október 14-én 12 órakor helyezzük örök nyugalomra Nagyváradon, a Rulikowski temetőben. Utolsó útjára a Steinberger kápolnából kísérjük majd őt. Az önök jelenléte egy szál virággal megtiszteli az ő emlékét. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyámra, ÖZV. DÁNYI ERZSÉBETRE halálának 25. évfordulóján. Soha nem szűnik szívünkben emléked. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod! Kati és Zsiga.

*

Sok szeretettel emlékezünk drága apukánkra, MEZEI SÁNDORRA (a Sinteza volt dolgozója). Mindig imádkozunk érte. „Imádkozni nem csak kötelesség, édes megnyugvás. Az emberi méltóságnak legfenségesebb joga.” Szerető családja.  

*

„Kezdetben azt gondoltam, hogy halálod veszteség volt és pusztulás, fájdalom és bánat, melyet aligha lehet elviselni. Csak most kezdek rádöbbenni, hogy az életed ajándék volt, és egyre erősödő szeretet maradt utána.” (M. Pizer) BALLA ISTVÁN ZSOLTRA emlékezünk halálának 8. évfordulóján. Szerető családja.

*

Soha el nem múló, mély fájdalommal emlékezünk a férjre, édesapára, nagyapára, HAUX JÓZSEFRE, akinek drága szíve 30 éve, október 12-én szűnt meg dobogni. „Az évforduló egy emlékeztető arra, hogy az elhunytak szelleme és öröksége továbbra is él bennünk, ők mindig részei maradnak az életünknek.” A gyászoló család.

*

„Kit őriz a szívünk, nem hal meg soha. / Kit lelkünkben látunk, nem megy el soha!” Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, BOROS LAJOSRA (Gyanta) halálának egyéves évfordulóján. Felesége, fia, anyja és apja.

*

„Ülj le egy percre s gyújts egy gyertyát, / Gondolj most arra, ki fentről vigyáz most rád. / A halállal a létnek nem szakad vége, / Emlékezz rá s veled marad örökre.” 13 éve nem szűnik a fájdalom, amit érzünk drága szerettünk, SZAKÁCS EDITH elvesztése miatt, aki fiatalon hagyott itt minket. Mai napig gyászolják szülei, testvérei, férje és fia.

*

„Hosszú útra mentél, / Csillagok vezetik utadat, / Az angyalok közt jársz... / A csillagok súgják meg üzenetünk / Neked – drága Angikám, hogy / Nagyon-nagyon szeretünk / És soha nem feledünk!” Rólad mesél a bús őszi szél... Ma, október 13-án, születésnapodon Rád emlékezünk, ma lennél 43 éves, STEIN-BERNÁT ANGÉLA BERNADETT (Bihar). Akiket igazán szeretünk, azok haláluk után sem hagynak magunkra minket. Ők az elsők, akik segítségünkre sietnek életünk nehéz pillanatában. Legyen áldott emléked mindazok szívében, akik ma egy gyertyalánggal, imával Rád emlékeznek. „Fehér galamb, szállj a gyermekünk fejfájára. / Fájó szívű szülők helyett, Te vigyázz álmára.” A jó Isten őrködjön pihenésed felett. Apa és Anya.

*

Két éve a szomorú napnak, hogy drága fiam, BETHLENDI ZOLTÁN örökre itt hagyott. Drága emlékét örökké megőrizzük szívünkben. Bánatos apja, húga, Kinga és Jutka.

*

„Az emléke, ha elhalványul is, / de hiánya örökre megmarad.” Fájó szívvel emlékezünk a 4 éve elhunyt szerettünkre, ISZA KÁLMÁNRA (Bors). Emlékét kegyelettel őrzi felesége, lányai családjaikkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában