Támogatott tartalom

2023.10.09. 08:00

Dominus központok hatékony fűtési rendszerekhez

A fűtési rendszerek hatékonysága a hideg évszakban a lakóházak, ipari és kereskedelmi épületek esetében kiemelt fontosságú. A piacon sokféle fűtési rendszer kapható, amelyek teljesítményben, fogyasztásban, energiahatékonyságban és üzemanyag-használatban különböznek egymástól. A megfelelő fűtési rendszer kiválasztása az adott helyiség fűtési igényén alapul, amelyet a felületből számolnak ki.

Jó hatásfokuk és alacsony üzemeltetési költségeik miatt a szilárd tüzelésű hőközpontok továbbra is elterjedtek az otthonokban és nem csak. További okok, amiért az emberek a fával, pellettel vagy szénnel működő fűtési rendszereket részesítik előnyben, a gázszolgáltatóktól való függetlenség és a szilárd tüzelőanyagok energiahatékonysága.

A központi fűtés és a fűtésszerelés területén a Dominus termékcsalád fejlett technológiájával és az általa kínált lehetőségek sokféleségével tűnik ki. Az alábbiakban néhány hasznos információt olvashat a Dominus fatüzelésű kazánokról, pelletkályhákról és pelletkandallókról.

Fatüzelésű kazánok, hatékony fűtési megoldás lakóházak és kereskedelmi épületek számára

Lakóházak és kereskedelmi épületek számára, a Dominus fatüzelésű kazánok előnyös megoldást jelentenek a helyiségek fűtésére, beleértve a hatalmas tereket is. A Dominus fatüzelésű kazánok jellemzői közül kiemelkedik a kiváló minőségű anyaguk, amely hosszú távon szilárdságot és tartósságot biztosít számukra. A nagy fokú autonómia a Dominus fatüzelésű kazánok másik kiemelkedő jellemzője, mivel nagy égéstérrel rendelkeznek.

Az összetett fűtési rendszerekbe integrálható kazánok gyártásához használt kiváló minőségű acél biztosítja a szilárdságot, tartósságot és megbízhatóságot a használat során. A kazánok nagy fűtési kapacitással rendelkeznek, fával, szénnel és brikettel működnek.

 

Pelletkazánok, ideális választás a jó égési hatásfok és a környezetbarát tüzelőanyag miatt

A pellet környezetbarát tüzelőanyag. A pelletkazánok egyre több otthonban vannak jelen, mert jó alternatívát jelentenek, ha nincs csatlakozás a gázhálózathoz, és mert olyan tüzelőanyaggal működnek, amely nagyon alacsony páratartalma miatt jó égési hatásfokkal rendelkezik. A Dominus termékcsaládban kompakt pelletkazánok találhatók, kiváló minőségű acélból gyártva, modern kialakítással és hosszú élettartamot garantáló jellemzőkkel.

A 95 százalékot meghaladó hatásfokkal ezek a kazánok könnyen karbantarthatók és tisztíthatók, mivel a pellet elégetése csak finom hamut hagy maga után. A legtöbb modellben a havi egyszeri tisztítás elegendő a kazán biztonságos működéséhez.

 

Pelletkandallók, intelligens opció az optimális hőkomfort és megtakarítás érdekében 

A pelletkandalló a Dominus által javasolt másik fűtési lehetőség. Ez a berendezés egy modern és hatékony térfűtési megoldás, mely hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet. A pellet olcsóbb üzemanyag és egyben ökológiai is, mert biomasszából (fahulladék, fűrészpor, szalma stb.) készül, ami tiszta energiaforrássá teszi.

A Dominus pelletkandallók kiváló minőségű acélból készülnek, mintegy 94% hatásfokúak, ami alacsony fogyasztást és kedvező üzemeltetési költségeket eredményez. 10 kW és 25 kW közötti teljesítménnyel, hosszú élettartammal és hőhatékonysággal rendelkeznek. 

 

A Technova csapata műszaki szaktanácsadást nyújt a berendezések és a teljes fűtési és/vagy háztartási melegvíz-rendszer kiválasztásával kapcsolatban. Ipari létesítmények és építkezések esetében a berendezéseket közvetlenül a helyszínre szállítják.

Ha többet szeretne megtudni a Dominus központokról és más fűtési rendszerekről, fedezze fel a termékkínálatot a Technova üzletben, Nagyváradon, a Selgros mellett, az Ogorului utca 65D szám, vagy Belényesben, a Burgundia Mare utca 6. szám alatt.

Műszaki bemutatók és személyre szabott ajánlatok ezen a hétvégén, október 13–15-én, péntektől vasárnapig a Lotus Centerben, Nagyváradon.

Ezen a hétvégén, október 13–15-én, péntektől vasárnapig látogasson el hozzánk a Lotus Centerbe, a Media Galaxy területén található standunkon. Kiállításunkon Arca Granola – Italia és Dominus pelletkazánok lesznek láthatóak. Jöjjön el projektjével, és a Technova szakemberei javaslatot tesznek Önnek az otthona számára optimális fűtési megoldásra!

Ajánlattevő mérnök: Horea Claudiu, mobil: 0747-498-425. www.technova.ro

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában