Ajánló

2023.10.09. 11:14

A szkíta turul dinasztia örökösei – könyvbemutató Nagyváradon

Nemrég jelent meg Cey-Bert Róbert Gyula A szkíta turul dinasztia örökösei című kötete. A könyv nagyváradi bemutatójára, a szerző és Püski István kiadó jelenlétében, október 15-én, vasárnap 17 órától kerül sor a Góbé csárdában, az Avântului/Malom utca 4. szám alatt.
A szerző így mutatja be a kötetet: „A Magyarságkutató Intézet vizsgálatai újra felépítették az idegen érdekek által lerombolt lelki hidat, amely összeköt bennünket őseinkkel. Leírhatatlanul boldog voltam és azon nyomban elhatároztam, hogy megírom a szkíta-hun-magyar Turul dinasztia évezredes történetét. Szorgalmasan bejártam a Magyarságkutató Intézetbe, hosszan beszélgettem munkatársaikkal, régészekkel, archeogonetikusokkal, felkészültem életem regényének megírására. Szárnyalt a lelkem, írhattam végre a szkíta-hun ősökről, akiknek hőstettei gyermekkorom óta foglalkoztattak. Gyermekkori álom csodálatos megvalósulása! Remélem, hogy a szívemből áramló végtelen örömöt az olvasóim is át fogják érezni.”
A Polgári esték rendezvénysorozat keretében megvalósuló ingyenes előadásra a Magyar Polgári Egyesület és a Góbé Csárda tulajdonosai szeretettel várnak minden érdeklődőt. A helyszínen a bemutatott kötet és a Püski kiadó más könyvei is kedvezményesen beszerezhetők lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában