OTL

2023.09.08. 12:31

Változik több busz útvonala hétvégén

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Aszfaltozás miatt lezárják a Nagyvásártér környékét, a Kapucinus (Traian Moşoi) utcát egészen a Kossuth (Independenţei) utcai kereszteződésig. Ezen munkálatok miatt több ezen az utcán közlekedő autóbusz útvonalát is megváltoztatják szeptember 9-én és 10-én.
A 10-es busz útvonala az Ovid Densuşianu utca felé nem változik, viszont a Gojdu irányába a következőképpen módosul: a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcától – Kert (Avram Iancu) utca – Vámház (Evreilor Deportaţi) utca – Horea – December 22. park – Szálka (Sextil Puşcariu) utca – Szőllős (Seleuşului) – Mareşal Averescu – Emanuil Gojdu. A buszok az említett útvonalon minden OTL-megállóban megállnak. A buszok nem állnak meg a Holdas templom II, December 1. park, E. Gojdu II. megállókban.
A 14-es busz a rogériuszi baptista templom felé: Kert utca – Szacsvay (Cuza Vodă) utca – Vitéz (Decebal) utca - Damjanich János (Simion Bărnuţiu) – Sulyok István utca – Körös (Tudor Vladimirescu) utca, és tovább a megszokott útvonalon. A buszok az említett útvonalon minden OTL-megállóban megállnak. A buszok nem állnak meg a Holdas templom II, December 1. park és a városháza tornyánál lévő megállókban.
A 24-es busz az Aradi úti Kaufland irányába: a Beöthy Ödön utcától – Kert utca – Vámház utca – Horea – December 22. park – Szálka utca – Szőllős utca - Mareşal Averescu utca - Emanuil Gojdu. A buszok az említett útvonalon minden OTL-megállóban megállnak. A buszok nem állnak meg a Holdas templom II, December 1. park, E. Gojdu II. megállókban.
A 29-es buszok a Téglavető (Dacia) út felé: Holdas templom – Horea – December 22. park – Szálka utca - Ştefan Zweig – László (Războieni) - Complex Seleuşului – Mareşal Averescu - Mareşal Averescu híd – Dacia híd. A buszok az említett útvonalon minden OTL-megállóban megállnak. A buszok nem állnak meg a December 1. park, E. Gojdu II. megállókban.
A 30-as buszok a Téglavető (Dacia) út felé: … - Körösvidéki Múzeum – Horea – December 22. park – Szálka utca - Ștefan Zweig utca - Războieni - Complex Seleuşului - Mareşal Averescu - Mareșal Averescu híd – Dacia híd - … . A buszok az említett útvonalon minden OTL-megállóban megállnak. A buszok nem állnak meg a Holdas templom II, December 1. park, E. Gojdu II. megállókban.
A T7-es buszok az Olaszi park felé: a buszok a Deák Ferenc (Aleea Emanuil Gojdu) utcán közlekednek, a Kossuth utcai kereszteződésnél fordulnak vissza, majd a megszokott útvonalon haladnak tovább. A buszok az említett útvonalon minden OTL-megállóban megállnak. A buszok nem állnak meg az E. Gojdu, a Szent László tér és a December 1. park megállóknál.
A T3-as buszok Váradszőllős felé: Beöthy Ödön utca – Kert utca – Vámház utca – Horea utca és tovább a megszokott útvonalon. A városközpont felé: … - Vámház utca - Rhédey utca – Vitéz út – történelmi városközpont 1. A buszok nem állnak meg az ortodox zsinagógánál, a December 1. parknál, a Szent László téren, valamint a Teleki (Primăriei) utcai megállókban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában