Program

2023.09.08. 12:05

Sztárparádés kolbászfesztivál Nagyszalontán

V-tech, Erdei Zsolt, Dankó Jenny, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija részvétellel és koncerttel, táncosok és fellépők vidám percekkel, a készülő kolbász pedig illatával és ízével garantálja a szeptember 16-án megrendezésre kerülő gasztronómiai fesztivál sikerét Nagyszalontán.

ERDON-összeállítás

Az idei Hajdúhét csúcsrendezvénye szombaton zajlik a vásárcsarnokban. A tágas teret 32 csapat lakja majd be, a színpadon vidám műsor pereg, a mulatós zenéről is gondoskodnak a szervezők, és így a remek hangulat sem marad el. Miközben a csapatok asztalain elkészül a legfinomabb szalontai kolbász, Erdei Zsolt ökölvívó világbajnok a zsűri munkáját segíti, és szóba elegyedik mindenkivel, aki sportról, kolbászról kérdez, vagy igazi házi kisüstivel szeretne koccintani. Vele éppúgy készíthető majd közös fotó, mint ÉNB Lalival, aki ezúttal a műsorvezető szerepét vállalta, de a fesztivál délutánján koncertet is ad a szalontai közönségnek.


A kolbászfesztivállal egy időben ételt-italt, édességet és finomságokat kínáló standok színesítik a forgatagot, és a szervező nagyszalontai RMDSZ jóvoltából finom kolbászos ételt is osztanak minden éhes szájnak. Az eredményhirdetést követően 19.00 órakor Dankó Jenny mulatós koncertjével folytatódik az est, majd 20 órakor kerül sor az értékes tárgyjutalmakat kínáló tombola kisorsolásra. Este kilenckor lép színpadra a nap sztárcsapata, a V-Tech együttes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában