Támogatott tartalom

2023.09.08. 06:27

Speciality Burger Weekend szombaton és vasárnap a Grafban, meghívott a budapesti NPK Beef

Ezen a hétvégén, szeptember 9–10-én az NPK Beef munkatársai érkeznek konyhánkra, méghozzá Magyarországról. És hogy egy kicsit taglaljuk, mit is jelent ez a fogalom, meg is kérdeztük őket erről. Íme, mit válaszoltak:
„Ez egy igazi farmtól-asztalig projekt, ahol az állattenyésztéstől a marhahús feldolgozásáig, a finom ételek elfogyasztásáig minden szakasz két főiskolai kolléga közös elképzelése és döntése alapján épült fel.
A projekt alapkoncepciója egy nyitott megközelítést feltételez, amely különböző, de hasonló gondolkodású termelőket és tenyésztőket egyesít különböző területeken. Térségünkben kezdik elismerni a húsérlelés fogalmát, ami befolyásolja a marhahús fogyasztásának értékét. Azonban továbbra is újdonságnak számít, hiszen csak itt készítjük a hamburgerhúst ezzel a sajátos eljárással. Rég megtanultuk, hogy a hamburger lényege a hús minőségében rejlik, a többi hozzávaló pedig megfelelő kombinációban harmonizálja és változatosabbá teszi ezt a kulináris élményt.
Célunk nemcsak az, hogy jó ételeket és kiváló rendezvényeket biztosítsunk ügyfeleinknek, hanem mindenekelőtt egy olyan közösséget teremtsünk, amelynek mindenki részese akar lenni.
Szeretnénk valami kivételes dolgot elérni ezen a területen, hogy az általunk szervezett rendezvények és az általunk képviselt értékek végső soron egységes közösséget alkossanak.
Ui.: A szilvakrémet mi adjuk hozzá, tudjon meg többet, miután megkóstolta!”

Várunk tehát mindenkit a Graf – Poveste și Foc étteremben háromféle hamburgerrel, melyeket az NPK Beef munkatársai készítenek, nevezetesen:

Bacon & Cheese Burger

Érlelt marhahúspogácsák, bacon, cheddar sajt, biggie szósz, saláta, paradicsom, uborka, lila hagyma

CheeseYo Burger

Érlelt marhahúspogácsák, bacon, cheddar sajt, camembert, kéksajtszósz, saláta, paradicsom, uborka, olajon pirított hagyma.

Triffla Burger

Érlelt marhahúspogácsák, szarvasgombás szilvakrém, bacon, cheddar sajt, camembert sajt, saláta, sült zöldhagyma.

Minden hamburgerhez sült krumpli jár.
 

Válasszon valami igazán különlegeset ezen a hétvégén!

Foglalások: 0754-991-133.

Next @Graf különleges vendégeink lesznek a Grillakadémiából, akik szeptember 23–24-én érkeznek konyhánkra!

Stay tuned & eat real food!

restaurantgraf.ro | Facebook | Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában