Job Expo

2023.09.26. 07:53

Nagyvárad Job Expo: 35 állást kínál a Premagro közép- vagy felsőfokú végzettségűek részére

Az Inform Media Press által szervezett állásbörzén 27 munkáltató és egy szakiskola vesz részt.

Fotó:

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére 2023. október 6-án 10 és 18 óra között kerül sor, az Era Shopping Center kupolája alatt. Eddig 920 munkahely áll rendelkezésére a felsőfokú tanulmányokkal, illetve egyéb képzettséggel rendelkező álláskeresőknek. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika, valamint szakképzések és posztgraduális képzési lehetőségek.

A Premagro több mint 30 munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón, egyetemi tanulmányokkal rendelkezőknek vagy egyéb végzettségű jelentkezőknek, a következőképpen:

– 6 hely: szakképzetlen munkások kohászatba, szükséges végzettség – 8 osztály, tapasztalat nélkül

– 2 hely: targoncakezelő (gyártási részlegre), tanúsítvánnyal és 2 éves gyakorlattal

– 8 hely: numerikus vezérlésű gépkezelő, szükséges végzettség – középfokú, 2 éves tapasztalat

– 4 hely: fémforgácsoló, szükséges végzettség – középfokú, 2 éves tapasztalat

– 4 hely: fémöntőforma-készítő, szükséges végzettség – középfokú, tapasztalat nélkül

– 3 hely: CNC eszterga/marógép-beállítók, szükséges végzettség – középfokú, 2 éves tapasztalat

– 3 hely: hőkezelő operátor, szükséges végzettség – középfokú, 1 éves tapasztalat

– 2 hely: villanyszerelő gyártóberendezésekhez, szükséges végzettség – középfokú, 2 éves tapasztalat

– 2 hely: műszaki minőségügyi technikus, szükséges végzettség – középfokú/felsőfokú, 2 éves tapasztalat

– 1 hely: könyvelő (elsődleges könyvelés), szükséges végzettség – felsőfokú, 1 éves tapasztalat

Az alkalmazottaknak az ágazattól függően 30 lejes étkezési utalvány, közlekedési elszámolás, egy meleg ebéd, 7 százalékos jelenléti bónusz, 10–30 százalékos minőség- és teljesítménybónusz jár.

 

Premagro – az egyik legjelentősebb mechanikai profillal rendelkező cég az ország nyugati részén

Az 1949-ben alapított, magántőkével működő Premagro Rt. Nyugat-Románia egyik legjelentősebb mechanikai profilú vállalata, amely kovácsolt és megmunkált acél alkatrészek gyártására specializálódott. Fő tevékenysége ipari berendezések, teherautók, földmunkagépek mechanikai alkatrészeinek gyártása, amely két fő ágazatban folyik: kovácsolás és megmunkálás. A cég termelését elsősorban exportra szánják, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és az USA-ban vannak partnerei.

A Premagro Rt. folyamatosan fektetett be a készségek szintjének növelésébe és a folyamatok javításába, ezzel is előnyben részesítve a teljesítményt az üzlet minden területén. A Premagro termékei a folyamatos fejlődéssel, a minőségi előírások figyelembevételével készülnek, hogy a vásárlók igényeit kielégítsék.

A vállalat által közvetített megbízhatóság és szakértelem további garanciája az a tény, hogy a Premagro tanúsítási rendszert vezetett be, és jelenleg is fenntartja az irányítási rendszer összes összetevőjére vonatkozóan, az Integrált Irányítási Rendszer tanúsításával, beleértve a következőket: Minőségirányítás Rendszer – SR EN ISO 9001:2015 tanúsítvány; Környezetgazdálkodási rendszer – SR EN ISO 14001:2015 tanúsítvány; Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer – SR ISO 45001:2018 tanúsítvány.

„Stabil munkahelyeket, biztonságos munkakörnyezetet kínálunk. Kapcsolattartásunk a tiszteleten és a kommunikáción alapul” – közölték a társaság képviselői.

Nagyvárad Job Expo: 28 munkáltató és több száz állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada, H.Essers, Teknia Oradea, Remarkt Magazine, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és állást keresőknek szól. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában