Tudnivalók

2023.09.25. 16:01

Még a régi bejáratot használják a váradi megyei kórháznál

Fotó: Pap István

BN-összeállítás

Valószínűleg szerdától változik meg a közlekedési útvonal a nagyváradi sürgősségi megyei kórház Dózsa György utcai épületében. Mivel a kórház mellett nagyszabású épületbővítési munkálatok kezdődnek, ezért le kell zárni az intézmény jelenlegi bejáratát is. A tervek szerint szeptember 25-től, azaz hétfőtől az új helyszínről kellett volna bejutni a kórházba, de ezen a napon még a régi bejárat volt használatban, míg a létesítmény hátsó traktusában, ahol az ideiglenes új bejárat lesz, még dolgoztak a munkások azokban és azokon a konténereken, ahol a pácienseket fogadják majd. Lisa Crăiuț, a megyei kórház szóvivője lapunk kérdésére válaszolva elmondta, a legvalószínűbb az, hogy szerdától lehet majd az új bejárati részt használni.

Mint már megírtuk, a páciensek és a hozzátartozók a Pasteur és a Dózsa György utca felől jőve, a kórház előtt elhaladva a mentőállomás parkolója melletti behajtón juthatnak majd el a kórházépület hátsó részéhez. Itt ki van már helyezve három konténer, melyek egyikét váróteremként fogják használni, a másikban lesz a beutalási iroda, a harmadikban pedig öltöző külön férfiaknak és nőknek, és innen lehet majd bemenni a kórházépületbe. A konténerek mellett férfi és női mosdót bocsátanak rendelkezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában