Figyelem!

2023.09.21. 16:45

Ideiglenes bejárat a megyei kórházba

Forrás: Bihar Megyei Klinikai Kórház

Pap István

A Bihar Megyei Klinikai Kórház közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy a kórház főépületénél hamarosan kezdődő építkezések miatt szeptember 25-től a létesítmény mentőállomása mögötti részen lehet majd bejutni az épületbe a munkálatok ideje alatt. A közleményben emlékeztetnek arra, hogy új járóbeteg-rendelő épül a váradi megyei kórház főépülete elé. A beruházás költségvetése 44,1 millió lej áfa nélkül, ugyanakkor a kórház nyugati oldala mellé épül egy parkolóház is.

Mint korábban megírtuk, a páciensek és a hozzátartozók a Pasteur és a Dózsa György utca felől jőve, a kórház előtt elhaladva a mentőállomás parkolója melletti behajtón érnek majd el a kórházépület hátsó részéhez. Itt ki van már helyezve három konténer, melyek egyikét váróteremként fogják használni, a másikban lesz a beutalási iroda, a harmadikban pedig öltöző külön férfiaknak és nőknek, és innen lehet majd bemenni a kórházépületbe. A konténerek mellett férfi és női mosdót bocsátanak az emberek rendelkezésére. A beutalásokat lehetőleg előjegyzés alapján fogják végezni, hogy elkerüljék a torlódást. Minden osztálynak meg lesz adva egy bizonyos óra a nap folyamán, amikor fogadhatja a betegeket, és a beutalásokat egy nappal a kórházba érkezés előtt fogják leegyeztetni. A sürgősségi eseteket ugyanott fogadják, ahol eddig, tehát a kórház mentőállomásán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában