Gyász

2023.09.29. 07:38

Gyászhírek, szeptember 29.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya és nagymama, GHITEA LŐRINCZNÉ (született BARCSA OLGA) életének 67. esztendejében visszaadta lelkét Teremtő urának. Földi porsátorát szeptember 29-én, a délután 2 órától kezdődő istentisztelet után kísérjük utolsó földi útjára a pelbárthidai temetőben. A boldog feltámadás reményében búcsúzik az elköltözöttől bánatos szívű férje, gyermekei és unokái.

*

„Én vagyok a feltámadás és az élet: aki hisz énbennem, ha meghal is, él, és aki csak él és hisz énbennem, soha meg nem hal”. (Jn 11, 25-26) Őszinte részvéttel osztozunk GHITEA-SZABÓ JÓZSEF LEVENTE egyházkerületi missziói előadótanácsos gyászában a 67 esztendősen eltávozó anyósa, GHITEA LŐRINCZNÉ (SZÜL. BARCSA OLGA) elvesztése felett. Isten Szentlelke vigasztalja meg a gyászoló szíveket. A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Központi Hivatalának munkatársai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a GITYE családnak (Pelbárthida) a feleség és édesanya, OLGA elhunyta miatt. Bátyád, Gitye János és családja Váradról.

*

Fájó szívvel és mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett férjtől, apától és nagyapától, HERCZEG ÁRPÁDTÓL, aki életének 90. évében hirtelen elhunyt. Temetése 2023. október 2-án 11 órától lesz a Rulikowski temetőben. Szívünkben örökre él. Bánatos családja, felesége, Marika, fia, Árpi, unokái, Zoli és Laci.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett apától, nagyapától, apóstól, VERES VIKTORTÓL, aki életének 73. évében örökre megpihent. „Drága jó lelked nyugodjon békében!” Temetése ma, szeptember 29-én, pénteken 11 órától a Steinberger kápolnából. Szerető lányai, Mónika, Anikó, veje, Lajos, unokája, Tamás.

*

Fájdalommal tudatom, hogy szeretett nővérem, PEREȘ IULIANA életének 72. évében, hosszas szenvedés után elhunyt. Temetése szeptember 29-én 15 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Húga, Fazekas Vera és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a legdrágább nagymamától, dédnagymamától, PASCAN ANNÁTÓL, aki 97 évesen hazaköltözött az Atyához. A viszontlátásra! A Koós, Herdean és Fiola család.

*

Megtört szívvel emlékezem halálának 6. évfordulóján drága jó férjemre, LADÁNYI ERNŐRE. A fájdalomtól most is könnyes a szemem, mert gondolatban most is itt vagy velem. Az életem fájdalmasan, csendben megy tovább, drága emlékedet őrzöm egy életen át. Fájó szívvel emlékezik feleséged, Magda.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre, SZAKÁCS MARGITRA (szül. ALBERT) halálának első évfordulóján és férjére, SZAKÁCS JÓZSEFRE halálának második évfordulóján. Emlékük legyen áldott és nyugodjanak békében! Jóska és családja, húga, Piroska.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett keresztanyára, SZAKÁCS MARGITRA (Érszalacs), aki egy éve távozott el közülünk. Emlékét szívünkben őrizzük. Tibi és Erika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában