Gyász

2023.09.25. 08:41

Gyászhírek, szeptember 25.

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett testvértől és sógortól, BUZÁS ISTVÁNTÓL. Isten veled, nyugodj békében! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Sanyi és Magdi.

*

Megtört szívvel értesítünk minden ismerőst, volt kollégáit, diákjait, akik szerették, tisztelték apukámat, SZADAY ZOLTÁNT, az apát, nagyapát, dédapát, matematikatanárt, hogy augusztus 19-én reggel örökre elaludt. Kimondhatatlanul hiányzik. Emlékéből áldás fakadjon. Lánya, Katalin, veje, Iri, aki mintha gyermeke lett volna és az unokája, Éva, akivel minden együtt töltött idő boldoggá tette.

*

Kegyelettel és fájó szívvel veszünk végső búcsút szeretett és nagyra becsült matematikatanárunktól, kinek nemcsak tudásunkat, hanem kitartásunkat, munkabírásunkat és az élethez való emberi hozzáállásunkat is köszönhetjük, aki volt számunkra SZADAY ZOLTÁN. Alapos tudást köszönhetünk neki, ami megalapozta életünket, és ballagásunkkor a Hold törvényein keresztül felhívta figyelmünket, hogy legyünk körültekintőek, meggondoltak, elővigyázatosak az életben. Fülünkbe cseng ma is kedvenc nótája: „Magas jegenyefán sárgarigófészek”, mit ballagásunk alkalmából kért tőlünk, s ezzel búcsúztattuk otthonában. Mindig hálás szívvel emlékezünk rá. Nyugodjon békében! Gyászoló családjának őszinte részvétünk. Az Al. Moghioroș / Ady Endre Líceum 1980-ban végzett XII. B osztályközösség diákjai.

*

„Én leszek a nap, mely rátok nevet,/ Én leszek a mosolyfakasztó, apró szösszenet!/ Én leszek a vidám könnyetek!/ A csend karjában, mindig ott leszek veletek!” BEJAN RODICA EVA, DANA GRIGORE, ROMOCEA IOAN, BORZ GAVRILA, BIRĂU VALERIA, KRISAN ERZSÉBET, GYULAI MARGIT, HERCZEG ÁRPÁD, SÁNDOR DÉNES, BUZÁS ISTVÁN, VARGA SÁNDOR, SÁRKÖZI ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalommal, de egyben szeretettel a szívünkben búcsúzunk a drága férjtől, apától, apóstól, nagyapától, SÁNDOR DÉNESTŐL (tanár, a filharmónia művészeti titkára), aki életének 83-ik évében elhunyt. Temetése ma, szeptember 25-én, hétfőn 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, dédnagyapa, VARGA SÁNDOR életének 83. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szeptember 26-án, kedden 11 órakor lesz a városi kápolnából. Búcsúznak tőle fiai, Sándor és István, lánya, Mirela és családjaik.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula) Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa és após, BUZÁS ISTVÁN 87. évében elhunyt. Temetése és búcsúztatója 2023. szeptember 26-án, kedden 13 órakor a lesz Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben örökké megmarad. Búcsúznak tőle gyászoló felesége, Erzsébet, lánya, Éva, unokája, Réka és veje, Attila.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Buzás Erzsébetnek és az Alföldi családnak a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, BUZÁS ISTVÁN elvesztése miatt. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Fájdalmukban osztozva a család barátai: Bradea Gabriela, Rapa, Sárközi, Fábián, Sebestyén és Bordei családok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában