Gyász

2023.09.20. 06:14

Gyászhírek, szeptember 20.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezek a legdrágább feleségre, FARKAS MARGITRA (Hegyközszáldobágy), aki egy éve örökre eltávozott tőlem. Emlékedet örökre őrzöm, míg élek, te itt élsz továbbra is köztünk. Nyugodj békében, drága Margit! Aki téged soha el nem felejt:  szerető férjed, Lajos.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, nászasszonyra, FARKAS MARGITRA (szül. Bancsa), aki egy évvel ezelőtt örökre itt hagyott bennünket. „Csillag lett, mert szívből szeretett, S mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó Nap, De szívünkben él és örökre ott marad.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Akik őt soha el nem felejtik: fia, Lajos, menye, Erika, unokái, Kristóf és Máté, nászasszonya, Róza.

*

Megtört szívvel emlékezünk halálának első évfordulóján a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, FARKAS MARGITRA (Hegyközszáldobágy). „Egy szál gyertya, mely lassan végig ég, Egy élet, mely percek alatt véget ért. Itt hagytad azokat, akik szerettek téged, De emléked örökre a szívünkbe égett.” Fia, Csaba, menye, Anita, unokái,  Melissa és Milán.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre és keresztanyára, FARKAS MANYIRA (szül. Bancsa) halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! Soha nem felejtő húgod, Gyöngyi és keresztfiad, Zsolti.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, CSETE LÁSZLÓRA halálának 4. évfordulóján. Emlékét megőrizzük egy életen át. Bánatos családja.

*

Fájdalommal, de egyben szeretettel a szívünkben emlékezünk a drága apára, nagyapára, déditatára és apósra, KARÁCSONY IMRÉRE (Siter) halálának 19. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fia, Tibor és családja.

*

„Mert nekem az élet Krisztus és a meghalás nyereség.” (Filippi 1:21) Mély fájdalommal a szívünkben, de Isten akaratában megnyugodva búcsúzunk TAR KÁROLYTÓL (élt 58 évet), aki hosszú, türelemmel viselt betegség után örökre megpihent. Temetése ma, szeptember 20-án 14 órától a paptamási kápolnától lesz. Búcsúznak tőle: hűséges felesége, szeretett gyermekei és azok családjai, édesanyja, testvére és családja, a paptamási pékség munkaközössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában