15 millió búzaszem

2023.09.14. 07:50

Bihari búzaösszeöntő ünnepség Érmihályfalván

Forrás: Facebook/Partiumi Falugazdász

Közlemény

Bihar megyei búzaösszeöntő ünnepségre hívják a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program keretében adományozó gazdálkodókat és gazdaszervezeti vezetőket a Partiumi Falugazdász Hálózat Bihar megyei munkatársai. Az ünnepélyes eseményen az összetartozás kifejezéseként a Bihar megye különböző tájegységeinek településeiről származó búzamintákat tölti egybe a küldöttek. A rendezvényen magyar érdekképviselőinek, önkormányzati vezetőink és a kedvezményezett gyermekotthonok képviselői is jelen lesznek.

Kérjük akár adományozóként, akár pártolóként, tisztelje meg eseményünket jelenlétével. A Bihar megyei búzaösszeöntő ünnepségre szeptember 15-én, délelőtt 11 órától Érmihályfalván, a Homec Agro gazdaság udvarán (Ferma 13. Csiri, 5 szám) kerül sor.

Köszönjük önzetlen adományaikat és további felajánlásaikat! Bihar megyéből idén eddig 37.520 kilogramm kenyérnek való, malmi minőségű búzát ajánlottak fel a termelők. Ebből a mennyiségből a térségünkben működő gyermekotthonok, idősotthonok és szegénykonyhák egész éves kenyérszükségletét biztosíthatjuk. Találkozzunk pénteken Érmihályfalván, a Partiumi Falugazdász Hálózat 2023-as Bihar megyei búzaösszeöntő-ünnepségén!

Partiumi Falugazdász Hálózat Bihar megyei szervezete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában