Támogatott tartalom

2024.05.20. 10:27

A híres Stokke márka megnyitja új üzletét Nagyváradon!

Stokke Shop – tartós árucikkek gyermekek részére, skandináv dizájnnal.

Örömmel jelentjük be a nagyváradi Stokke Shop hivatalos megnyitóját 2024. május 23-án 14 órakor, a Matei Corvin utca 137. szám alatt.

Szeretettel várjuk, hogy felfedezze és kipróbálja az időtlen dizájnnal rendelkező skandináv termékeket, és élvezze az egyedülálló vásárlási élményt.

Örömmel mutatjuk be a legújabb Stokke termékeket és innovációkat!

Kipróbálhatja a Stokke Xplory X babakocsit, amely elősegíti a szülő és gyermek kötődését, a szuper kompakt és utazáshoz tökéletes YOYO babakocsit, a Stokke etetőszékek teljes választékát, beleértve az ikonikus Tripp Trappot, amely együtt nő a gyermekkel, felfedezheti a Stokke Sleepi bútorkollekciót, valamint a Stokke Snoozi kiságyat, a MuTable többfunkciós asztalt, a JetKids utazótáskát és sok más csúcsterméket, játékot és kiegészítőt.

Mindez hozzájárul ahhoz, hogy élvezhesse gyermeke növekedésének minden pillanatát. Akár szülő, akár nagyszülő, akár leendő szülő, mi segítünk önnek megtalálni a gyermeke igényeinek megfelelő megoldásokat.

 

A Stokke világszerte elismert márka gyermekeknek tervezett innovatív termékei által. Több mint negyvenéves múltra tekint vissza; elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmagasabb minőségű megoldásokat kínáljuk, amelyek elősegítik a gyermekek fejlődését, és támogatják a családi kötődést.

Arra törekszünk, hogy mindig a gyermek és a család érdekeit tartsuk szem előtt. Minden termékünket úgy terveztük, hogy kényelmet, biztonságot és támogatást nyújtson mind a kicsik, mind a szülők számára.

A Stokke-nál együtt fejlődünk!

(23252)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában