Job Expo

2023.09.15. 08:33

Az eredeti autóalkatrészek vezető beszállítója, a Sogefi is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

Számos résztvevő várható az immár hetedik alkalommal megtartandó Nagyvárad Job Expo állásbörzén, melyen 25 vállalat és egy szakképző iskola mutatja be állásajánlatait, illetve szakképzési kurzusait.

Fotó:

BN-összeállítás

A rendezvényt október 6-án 10 és 18 óra között szervezik meg az Era Shopping Park kupolája alatt.

Az ősz legjelentősebb munkaerő-toborzási eseményén a munkáltatók között a Sogefi Grouphoz tartozó Sogefi Suspensions Eastern Europe társaság is jelen lesz, amely a legnagyobb autóipari gyártók partnere. A három fő gyártási területen (hűtőrendszerek, szűrők és felfüggesztések) szerzett több mint 40 éves tapasztalatával a Sogefi az eredeti alkatrészek világszinten vezető beszállítója.

„Termékeink minősége kiemelten fontos számunkra. Folyamatosan fektetünk be a technológiába és az emberekbe, hogy lépést tarthassunk a trendekkel, és hogy az általunk gyártott termékek kiválóak legyenek” mondják a Sogefi vállalat képviselői.

 

A Sogefi által kínált előnyök

A cég 27 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra, az I. ipari parkban található üzeme számára:

  • folyamatmérnök (2 hely) – felsőfokú műszaki tanulmányok, 5 éves szakmai tapasztalat
  • automatizálási mérnök (2 hely) – felsőfokú műszaki tanulmányok
  • termelési operátor (20 hely) – középfokú tanulmányok
  • karbantartási technikus (2 hely) – gépészeti profilú szakközépiskolai tanulmányok
  • csoportvezető (1 hely) – középfokú tanulmányok, minimum 3 éves szakmai tapasztalat, koordinációs készségek

A Sogefi Suspensions Eastern Europe vonzó és versenyképes bércsomagot, étkezési utalványokat és trénerek általi képzést kínál a jelölteknek. Az állásokra jelentkezőknek lehetőségük van egy nagy, egységes és jól képzett csapat részesei lenni és a legmodernebb eszközökkel dolgozni. A Sogefi állásajánlatairól bővebb információ a 0722-344-203-as telefonszámon kérhető.

 

Folytatódik a feliratkozás a Nagyvárad Job Expóra

A Sogefi Suspensions Eastern Europe mellett a következő cégek állásajánlatait lehet megtalálni a Nagyvárad Job Expo állásbörzén: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada és H.Essers. Hasonlóképpen, a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola képviselői is tájékoztatást adnak majd az érdeklődőknek az oktatási egységen belül elérhető képzésekről.

A Nagyvárad Job Expóra való jelentkezési lista nyitott, az eseményre való regisztrációra vonatkozó részletek a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen kaphatók.

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok, valamint a JobsOn.ro portál kiadója, az Inform Media Press Kft. A JobsOn.ro portál egy online toborzási platform, amely az álláskeresőknek és a munkaerőt kereső cégeknek egyaránt szól. Bárki ingyenesen regisztrálhat a JobsOn.ro-n, a jelentkezők online feltölthetik önéletrajzukat román vagy angol nyelven, értesítést kaphatnak az új állásokról, a cégek pedig közvetlenül az adatbázisban kereshetnek olyan önéletrajzokat, amelyek megfelelnek az általuk keresett pozícióknak.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában