Job Expo

2023.09.22. 07:48

A Prohuman ATP 260 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra

ERDON-összeállítás

Az állást kereső vagy jelenlegi munkahelyüket váltani kívánó Bihar megyeieknek esélyük nyílik elhelyezkedni: október 6-án 10 és 18 óra között az Era Shopping Center kupolája alatt sor kerül a Nagyvárad Job Expo állásbörzére, az Inform Media Press szervezésében.

A Prohuman ATP különféle állásajánlatokat kínál a Nagyvárad Job Expón azoknak, akiknek legalább 8 osztályos végzettségük van:

– 100 állás: elektronikai operátor, minimális számítógép-kezelői ismeretek

– 50 állás: töltőgépkezelő operátor

– 50 állás: minőségügyi operátor

– 20 állás: termelési operátor

– 40 állás: részegység-szerelő

Az alkalmazottak nettó fizetése 2500 és 3000 között van, és ételjegyeket is kapnak.

Prohuman APT – a komplex HR-szolgáltatók között az első három helyek egyikén

A romániai humántőke-menedzsment iparágában közel 30 éves jelenlétével a Prohuman APT egyike a három legnagyobb romániai humánerőforrás-szolgáltatónak.
„Hiszünk abban, hogy a humántudomány legmodernebb technológiáinak és eszközeinek felhasználásával, kreatív és innovatív módon fejlődnünk kell ebben az új korszakban, a legértékesebb tőkére – a humán erőforrásra összpontosítva”, mondják a Prohuman APT képviselői.
Több mint 15.000 alkalmazást számláló teljesítménnyel a társaság a legkeresettebb területeket is lefedi, különös tekintettel az üzleti, pénzügyi, banki, a számítástechnikai, a mérnöki ágra, a kiskereskedelemre és az autóiparra.

Nagyvárad Job Expo: 28 munkáltató és 581 állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada, H.Essers, Teknia Oradea, Remarkt Magazine, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és állást keresőknek szól. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.
A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában