Job Expo

2023.09.25. 08:34

A Mobiente-Limtex negyven állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón

Eddig 28 cég jelentette be részvételét az állásbörzén.

ERDON-összeállítás

Nagyvárad legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. október 6-án 10 és 18 óra között várja az állást kereső Bihar megyeieket az Era Shopping Center kupolája alatt. Az eseményre az Inform Media Press szervezésében kerül sor, és immár VII. kiadásához érkezett.
Az állásbörzén 40 állásajánlattal jelen lesz a Mobiente-Limtex is, amelynek középfokú végzettséggel és 3 éves gyakorlattal rendelkező ruhakészítőkre van szüksége. A cég szállítást, ösztönző bérezést és étkezési utalványokat kínál.

Mobiente-Limtex, Bihar megye legjelentősebb kötöttáru- és ruhagyártója

A Mobiente-Limtex csoport 1991-ben alakult azon elgondolás mentén, hogy megfeleljen a divat követelményeinek, kötöttáru és textilruházat gyártására szakosodott. A Nagyváradon, Bihar megyében található gyár 10.000 négyzetméteren helyezkedik el.
A csoport nagy hagyományokkal rendelkezik ezen a tevékenységi területen, világszerte elismert, gazdag tudást és sok tapasztalatot halmozott fel a férfi, női és gyermek-kötöttáru és ruházati cikkek gyártásában, és minden kategóriájú ruházatot, lábbelit és kiegészítőt képes előállítani, valamint az otthoni, sport, orvosi és autóipari területen használatos tartozékokat.
Bihar megye legjelentősebb kötöttáru- és ruhagyártója lett, és nemzetközi divatházaknak is dolgozik teljes vagy részmunkaidőben, úgymint a Max Mara Group, az Armani, a Moschino, a Dolce&Gabbana, az Iceberg, a Luisa Cerano, a Shneiders és más fontos márkák részére. Teljes termelését Európa, az USA, Japán, Ausztrália, Izrael és az Egyesült Arab Emírségek piacára exportálja.
„Csapatunk 300 szakemberből áll. A cégnél dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök, technikusok és szakképzett munkások állítják elő a Limtex-partnerek által elismert és nagyra értékelt kötöttárut, textilruházatot és speciális műszaki cikkeket” – hangsúlyozzák a társaság képviselői.

Nagyvárad Job Expo: 28 munkáltató és több száz állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada, H.Essers, Teknia Oradea, Remarkt Magazine, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és állást keresőknek szól. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.
A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában