Job Expo

2023.09.20. 06:12

A Frescoverde kilenc állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

Fotó:

BN-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörzén az álláskeresőknek lehetőségük nyílik megtalálni a megfelelő munkahelyet. A hetedik kiadásra október 6-án 10 és 18 óra között kerül sor az Era Shopping Park kupolája alatt, ahol 25 cég és egy szakképző iskola mutatja be állásajánlatait, valamint szakképzési kurzusait.

A több mint 500 szabad munkahelyből 9 helyet a Frescoverde cég ajánl, a következőképpen:

– karbantartó villanyszerelő/elektromechanikus, 2 hely (középiskolai/posztliceális tanulmányok, tapasztalat nem szükséges)

– műszakvezető, 1 hely (középiskolai végzettség, legalább 6 hónapos tapasztalat 5–10 fős csapat koordinálásában)

– kézi csomagoló, 4 hely (nyolc osztály, tapasztalat nélkül)

– termelési operátor, 2 hely (nyolc osztály/középiskola, tapasztalat nélkül).

A Frescoverde alkalmazottai vonzó fizetést, étkezési utalványokat kapnak, és ingyenes szállításban részesülnek.

Frescoverde: „Ki mint vet, úgy arat”

A Frescoverde romániai cég 2018-ban kezdte meg tevékenységét fagyasztott és friss zöldségek feldolgozásával, Románia egyik legnagyobb és legmodernebb feldolgozó kapacitásával. IFS High Level tanúsítvánnyal rendelkezik, és folyamatban van a GAAP akkreditáció megszerzése is.

A cég célkitűzése, hogy egészséges, ízletes termékeket kínáljon, amelyek tápértéküket a lehető leghosszabb ideig megőrzik, innen ered a „frissebbnél is frissebb” mottó.

„Minket a cégnél egy mondás vezérel: amint vetsz, úgy aratsz, s hogy csak a munkánk iránti szenvedélyből és a föld iránti tiszteletből takaríthatjuk be a legbőségesebb termést, hogy később közvetlenül az családok asztalára kerülhessenek az ízletes ételek”, magyarázzák a cég képviselői. Azt is elmondják, hogy a vetőmagtól a termesztéstechnológián és kezeléseken, a betakarításon át a csomagolásig a termények nagy részét a cég kezeli. Ezért a fagyasztás természetes folyamat, amely nem jár tartósítószerek vagy színezékek használatával, és amely lehetővé teszi, hogy egész évben élvezhessük a szezonális termékeket. Ez azért lehetséges, mert a zöldségeket optimális időpontban gyűjtik be.

 

Nagyvárad Job Expo: 25 cég és több mint 580 állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok lesznek jelen állásajánlataikkal az Era Shopping Park kupolája alatt: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada és H.Essers. Mellettük a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola képviselői is tájékoztatást adnak majd az érdeklődőknek az oktatási egységen belül elérhető képzésekről.

Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és állást keresőknek szól. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában