Job Expo

2023.09.19. 08:35

A Faist Mekatronic közép- vagy felsőfokú végzettségű jelentkezőket keres a 2023-as Nagyvárad Job Expón

Közeledünk Bihar megye legsikeresebb állásbörzéjének, a Nagyvárad Job Expónak a hetedik megnyitójához. Október 6-án 10 és 18 óra között az Era Shopping Center kupolája alatt 25 cég és egy szakképző iskola mutatja be ajánlatait.

ERDON-összeállítás

Eddig több mint 540 munkahely szerepel a rendezvényen részt vevő munkáltatók állásajánlataiban. Ebből 16 a nagyváradi Faist Mekatronic cég kínálata, amely a következő munkakörökbe keres jelentkezőket:

– termelési operátor, 10 hely; követelmények: középfokú végzettség, kézügyesség, három műszakos munkavégzésre való hajlandóság;
– elektromechanikus karbantartó, 1 hely; követelmények: középfokú végzettség, elektromechanikusi, villanyszerelői szakképzettség, elektronikai diagram értelmezése – középhaladó szint, pneumatika és hidraulika, PLC programozás (SIMATIC Manager „Step 7”, TIA Portal stb.) és hardver/elektromos ismeretek ipari környezetben;
– karbantartó szerelő, 1 hely; követelmények: középfokú végzettség, lakatos szakképzettség, gépészeti ismeretek és minimum egy év hasonló munkakörben szerzett gyakorlat;
– lyukasztógép-szerelő, 1 hely; követelmények: középfokú végzettség, géplakatosi szakképzettség, megfelelő ismeretek és legalább egy év hasonló munkakörben szerzett gyakorlat;
– esztergályos, 1 hely; követelmények: középfokú végzettség és szakmai tapasztalat;
– tervezőmérnök, 1 hely; követelmények: felsőfokú végzettség, minimum három év hasonló munkakörben szerzett gyakorlat, középszintű angolnyelv-tudás, a CREO vagy a Siemens NX technológiai folyamatának és működésének ismerete – emelt szinten;
– folyamatmérnök, 1 hely; felsőfokú végzettség, minimum három év hasonló munkakörben szerzett gyakorlat, középszintű angolnyelv-tudás, a pneumatika, automatizálási elvek, gyártási költségek alapos ismerete, kézi és/vagy félautomata vagy automata folyamatokban szerzett tapasztalat.

Egy multinacionális vállalat által nyújtott előnyök

A Faist Mekatronic dolgozói vonzó fizetést, határozatlan idejű munkaszerződést, étkezési utalványt (30 lej/nap), meleg étkezést és a cég által biztosított szállítást élveznek. Ezekhez járul még a 13. fizetés, teljesítménybónusz, tisztasági bónusz (5S), toborzási bónusz, hűségbónusz, ünnepi juttatások, magán-egészségbiztosítás és különféle termékekre, szolgáltatásokra vonatkozó kedvezmények.
A Faist Mekatronic a FAIST csoport szerves része, a világ 32 pontján működő multinacionális vállalaté, ahol a legfejlettebb és leginnovatívabb gyártási technológiákat alkalmazzák. A 2005 óta fennálló nagyváradi Faist üzem a távközlési infrastruktúra és az autóipar részére szolgáltat alkatrészeket, és folyamatosan bővül.
„Célunk, hogy vezető szerepet töltsünk be a precíz megmunkálással és felületkezeléssel készült alumíniumöntvények kínálatában, technológiai innovációk által biztosítva az ügyfelek elégedettségét”, hangsúlyozzák a társaság képviselői.

Nagyvárad Job Expo: 25 cég és több mint 540 állásajánlat

A 2023-as Nagyvárad Job Expo állásbörzén a következő cégek mutatják be állásajánlataikat: FinProm (35 állásajánlat), Celestica, Vernicolor, Plastor (21 állás), Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România (38 munkahely), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 munkahely), Axe Group România, De’Longhi, Limtex (40 állás), Premagro, Faist Mekatronic (16 hely), Rocomes, Comau (18 állás), PGS Sofa&Co (42 munkahely), MogaTech Energy (9 hely), ATP Motors (10 állás), Prohuman (260 állásajánlat), Nidec, Dito Group, ClassFurn (23 hely), Frescoverde (9 hely), Madrugada és H.Essers. Mellettük a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola képviselői is tájékoztatást adnak majd az oktatási egységen belül elérhető képzésekről.

A résztvevők jelentkezési listája nyitott, bővebb információkat a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen lehet kapni.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és álláskeresőknek szól. Magán- és jogi személyek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak, többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban az önéletrajzok alapján kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában