Ajánló

2023.08.03. 15:42

Találkozások hétvégéje Élesden

Az Élesdi Református Egyházközség, az RMDSZ és a Castrum Egyesület közös szervezésében ezen a hétvégén, augusztus 4–6. között tartják a Körös-parti városban a Találkozások hétvégéjét. A továbbiakban a programokat ismertetjük.
Augusztus 4., péntek: 18 óra, az RMDSZ-székházban: a Kabai Hímző és Csipkevarró Szakkör alkotásai. A kiállítást és a szakkört bemutatja Molnár Tiborné szakmai vezető, Király Zsiga-díjas hímző népi iparművész. Ugyanott a Kabai Foltművesek alkotásai. A tárlatot és a közösséget bemutatja Váradi Istvánné kabai alpolgármester.
Augusztus 5., szombat, 15 órától a Bocskai István Közösségi Központ udvarán: ökumenikus istentisztelet, szolgál a Hozsánna kórus, a világháborús emlékmű megkoszorúzása, szeretetvendégség, színpadi produkciók: Dévaványai Kórus, Pacsirta néptáncegyüttes, Szarvasi Cervinus Teátrum, retro buli a Polip zenekarral (közben büfé, ugrálóvár és arcfestés gyermekeknek).
Augusztus 6., vasárnap: 10.30 – református istentisztelet, melynek keretében köszöntik a 25, 50 és 60 éve éve konfirmáltakat. A rendezvényekre mindenkit szeretettel várnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában