Jegyek

2023.08.02. 15:32

Nyári Színházi Fesztivál: kedvezményes áron lehet bérletet vásárolni az utolsó két előadásra

Két előadás van még hátra az idei Nyári Színházi Fesztiválból, mely július 16. és augusztus 22. között zajlik a várban.

ERDON-összeállítás

Augusztus 12-én, szombaton (esőnap: augusztus 14.) 20 órától a Rátonyi Róbert Színház érkezik Váradra, a névadója születésének tavalyi centenáriuma alkalmából összeállított Rátonyi 100 című tematikus operettgálával, Teremi Trixivel, Benkő Péterrel és Heller Tamással. A gálaműsorban képekkel, felvételekkel, történetek felidézésével emlékeznek az örök Bóni grófra, és felvillantják Rátonyi Róbert sok-sok arcát, egyéniségét, munkáját. A társulat művészei és fellépő vendégei az operettirodalom legszebb melódiáinak segítségével varázsolják nézőiket az örök boldogság és vidámság világába. Fellépnek: Benkő Péter kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Heller Tamás érdemes művész, Teremi Trixi Bársony Rózsi- és Kálmán Imre-díjas színművész, a Rátonyi Róbert Színház igazgatója, valamint a Rátonyi Róbert Színház társulatának tagjai: Kiss Zoltán, Vörös Edit, Domoszlai Sándor, Haraszti Elvira, Kovács Szilárd.
Augusztus 22-én, kedden (esőnap: augusztus 23.) 20 órától egy kabaréestre számíthatnak a nézők. Három a magyar vigasság címmel kétrészes zenés estet állítottak össze azon kedves nézőknek, akik szeretnek nevetni és rajonganak mindazért, amit úgy hívnak: kabaré! A fergeteges hangulatra biztosíték a műfaj három jeles képviselője, hiszen Heller Tamás és Beregi Péter érdemes művészek több évtizedes Mikroszkóp Színpadi, míg Nyertes Zsuzsa több évtizedes vidám színpadi múlt után a mai napig szórakoztatják a kedves közönséget, határon innen és túl!
Bérleteket korlátozott számban, kedvezményes áron, 35 lejért lehet vásárolni az utolsó két előadásra az RMDSZ Fekete Sas-palotabeli székházában, hétköznap 10 és 16 óra között.
A Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál a nyíregyházi Mandala Dalszínház és az RMDSZ Bihar megyei szervezetének koprodukciójában, illetve a Partium Alapítvánnyal, a Bihar Megyei Magyar Középiskolás Egyesületek Tanácsával (MAKET) és az Újvárad folyóirattal partnerségben zajlik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában