Figyelem!

2023.08.15. 18:49

Nem lesz meleg víz számos nagyváradi és váradszentmártoni utcában

Illusztráció

BN-összeállítás

A városi fűtésrendszeren végzett korszerűsítési munkálatok miatt szerda reggel 8 órától szünetel a melegvíz-szolgáltatás Váradszentmártonban az 1-es, 2-es és 3-as hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál, valamint Nagyváradon a 832-es, 833-as, 841-es, 842-es, 856-os és 890-es hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál. Érintve vannak az Alexandru Andrițoiu, Liliacului, László (Războieni), Kertész (Grădinarilor), Szőllős (Seleușului), Borsecului, Miron Pompiliu, Prutului, Kolozsvári (Calea Clujului), Templom (Iuliu Hosu), Ion Rațiu, Rákóczy (Anton Bacalbașa), Iskola (Școalelor), Someșului, Banatului és Gyár (Eftimie Murgu) utcák lakói – tudatja közleményében a Nagyváradi Hőszolgáltató. A munkálatok miatt megszakítások lehetnek a melegvíz-szolgáltatást illetően Váradszőllős negyedben, a 868-as, 871-es, 875-ös, 849-es hőközpontokhoz tartozó utcákon, valamint a Nufărul Plaza és SDK Deltánál, illetve a Nicolae Șova, Agriculturilor, Romulus Guga (Anastasia Residence) és Ciheiului (Victoria Residential) utcákon. Szintén fennakadás lehet a Ghillányi (Dimitrie Cantemir) úton, a 820-as és 831-es hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál, továbbá a Grigore Ureche utcán, a 862-es és 826-os hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál, a Szálka-negyedben a 850-es hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál, valamint a Nojoridului, Apateului, Atelierelor, Meiului és Thurzó Sándor utcákon is. A szolgáltatást illetően gond lehet még a Ceyrat-negyedben, a 809-es és 855-ös hőközpontoknál, a Rhédey-kertnél és annak környékén, valamint az 515-ös hőközpontokhoz tartozó fogyasztóknál és a Traian Blajovici, Făgărașului és Octavian Goga utcákon. 

A szolgáltatást várhatóan augusztus 18-án 23.30 órakor adják vissza. További információ a 0800-070-800-as ingyenesen hívható zöldszámon vagy a hőszolgáltató honlapján (www.termoficareoradea.ro) a TermoAlert applikáción. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában