Program

2023.08.14. 11:08

Augusztus 20., a mi ünnepünk!

Fotó: User2

Közlemény

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából újra bemutatjuk Nagyvárad ünnepi süteményeit és ezúttal is ajándékkal kedveskedünk. Az idei ünnep alkalmával, egyedülálló módon minden egyes megvásárolt sütemény mellé – Piros-fehér-zöld szelet (bársonypiskóta citromkrémmel töltve) és Rákóczi túrós szelet – egy-egy ajándék kenyérkét adunk, amely marcipánból készült nemzeti színű szalaggal van átkötve, hiszen az augusztus 20-ai állami ünnepen a nemzeti színű szalaggal átkötött kenyérrel fejezzük ki, hogy az élet és a haza összekapcsolódik. A sütik kedvezményes ára 12,90 lej. Facebook esemény: https://facebook.com/events/s/nagyvarad-unnepi-sutemenyei/831719801889257/

Piros-fehér-zöld: hűsítő pillanatok nemzeti ünnepünkön

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából az idei évben is, a tavaly nagy sikernek örvendett különleges fagylalttal készülünk. A piros-fehér-zöld színösszetételű gombóc málna, citrom és kiwi íz összetételű. Meglepetés fagylaltunk pedig a HÁZI KRÉMES! Egy gömb fagyi ára: 7 lej, a fagylaltkehely (3 gömb fagyival) kedvezményes ára 18,00 lej. Facebook esemény: https://facebook.com/events/s/nagyvarad-unnepi-fagyija/222960657396417/.

Augusztus 19-ei és 20-ai kézműveskedés

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából, szombaton és vasárnap délután alkalomhoz illő kézműves foglalkozásokkal várnak minden kicsit és nagyot az önkéntes pedagógusok a Fan Ice cukrászdába: szombaton, 16 és 19 óra között a 16-os Általános Iskola pedagógusai várják a gyerekeket - Krasznai Tünde, Calapis Halász Tünde, Kupás Reis Klementina és Szabó Anikó Erika. Vasárnap, 16 és 19 óra között a Dimitrie Cantemir Általános Iskola pedagógusai várják a gyerekeket: Nagy Brigitta Éva, Schill Anikó és Bálint Beáta. Facebook esemény: https://facebook.com/events/s/unnepi-kezmuveskedes/531832309089705/.
Szervezők: Ovisuli Egyesület, Fan Ice cukrászda, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet, Összefogás Nagyváradért Egyesület. Partnerek: Dimitrie Cantemir Általános Iskola, 16-os számú Általános Iskola. Az idei évben is ünnepeljünk együtt egy kicsit másképp!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában