Kinevezés

2023.07.17. 15:26

Titokban neveztek ki új ügyvezetőt

Forrás: Facebook/Adăpostul Grivei

Ismét Marius Călin Ardeleant nevezték ki a nagyváradi Grivei kutyamenhely ügyvezetőjévé. Ardeleant néhány nappal ezelőtt nevezték ki, azt követően, hogy a korábbi ügyvezető, Bogdan Nutaș lemondott. Liviu Andrica, a menhelyet is üzemeltető közterület-fenntartó igazgatója laptársunknak, a Jurnal Bihoreannak megerősítette az új ügyvezető kinevezésének a hírét, további tájékoztatást azonban nem adott, mondván, hogy „ez nem az újságnak szóló információ”. Az igazgató azt sem árulta el, hogy miért mondott le a korábbi ügyvezető, és azt sem, hogy miként esett Ardeleanra a választás. Ebben az ügyben a polgármesteri hivatal sem akart információkat adni az újságnak.
Laptársunk felidézi, hogy Marius Călin Ardelean 2020 januárjától 2023 januárjáig a belényesi közterület-fenntartó igazgatója volt. Ő volt egyébként a váradi menhely ügyvezetője 2011-ben és 2012-ben, amikor az ott történtek miatt egy feljelentés nyomán a nagyváradi ügyészség állatkínzás miatt vizsgálatot indított. 2022 novemberében több önkéntes riasztotta a hatóságokat és a sajtót, miután azt tapasztalták, hogy a menhelyen az elkülönített kutyák közül több éhezett és rossz egészségi állapotban volt. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában