Figyelem!

2023.07.07. 12:50

Nyári Színház: kaphatók jegyek és bérletek a Gekko Pub-ban is

Fotó: Gradvolt Endre

A Nagyváradi Nyári Színház szervezői ezúton szeretnék tájékoztatni a tisztelt közönséget, hogy péntektől a Gekko Pub-ban is megvásárolhatók a jegyek és bérletek. A Gekko Pub a Tudor Vladimirescu (Körös) utca 40. szám alatt található. A jegyeladó pont minden nap 17 és 24 óra között áll a kedves érdeklődők rendelkezésére. Az idei Nyári Színház izgalmas és változatos programmal várja a nézőket. A különleges előadásokat magas színvonalú színészi alakítások és lenyűgöző látványvilág jellemzi. A rendezvények többek között színdarabokat, komédiákat foglalnak magukban, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének megfelelő előadást.  

„Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezete kiemelt figyelmet fordít a kulturális események szervezésére és támogatására. A Nyári Színház a város egyik legfontosabb kulturális rendezvénye, amely évről évre nagy sikert arat a közönség körében. A színházi előadások lehetőséget nyújtanak a nézőknek, hogy kikapcsolódjanak, átéljenek érzelmi utazást, és élvezhessék a művészet varázsát. A jegyek és bérletek korlátozott számban érhetők el, ezért érdemes minél hamarabb beszerezni őket. A Gekko Pub-ban található jegyirodában barátságos és segítőkész személyzet várja az érdeklődőket, akik készséggel állnak rendelkezésre a jegyvásárlással kapcsolatos kérdésekben. Tehát ne habozzon, szerezzen be jegyet vagy bérletet a 2023-as Nyári Színházra és garantálja a részvételét az év egyik legizgalmasabb kulturális eseményén! Várjuk szeretettel a Gekko Pub-ban (is)!” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában