Támogatott tartalom

2023.07.12. 15:48

Kilencszáz különböző nyeremény a pihentető napokért, a nagyváradi ERA Parkban!

A nagyváradi ERA Park még szebbé teszi a nyarat! Július 12–25. között az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központ nem kevesebb mint 900 díjat oszt ki a Különböző nyeremények a pihentető napokért elnevezésű kampányban. Ezen kívül lehetősége lesz megnyerni a négy függőhinta egyikét!

A „versenyhez” való csatlakozáshoz legalább 300 lej értékű vásárlást kell végrehajtani egyetlen nyugtán, az ERA Park bármely üzletében, vagy legalább 400 lejt kell elkölteni a nagyváradi Carrefour ERA hipermarketben. Jelentkezzen a nyugtával az Információs pontnál még aznap, forgassa meg a „szerencsekereket”, és a helyszínen megkapja a 897 különdíj egyikét, melyben strandfelszerelések (táskák, termotáskák, törölközők), modern kütyük (fejhallgató, vezeték nélküli töltő, bluetooth hang-szóró), továbbá kerti asztali kiegészítők (tartály a zöldséghéjaknak, fedeles bögre vagy olaj- és ecet-tartó) vannak.

Sőt, minden résztvevőt automatikusan regisztrálnak a sorsoláson, hogy megnyerhesse a négy főnyeremény valamelyikét: függőhinták a pihenésért és az örömteli pillanatokért.

Hogy még jobban megünnepeljük a nyár hangulatát, az ERA Park kupolája alatt is várjuk önöket, ahol megbízható partnerünkkel, a Mobexperttel közösen pihenésre kialakított, „Instagramhoz illő” területet találnak, kényelmes nyugágyakkal és zöld növényzettel.

Ezen kívül a legkisebbek számára külön játszóteret készítettünk.

További információkért és részletekért tekintse meg a kampány szabályzatát, amely hivatalos weboldalunkon érhető el: www.era-oradea.ro.

Várjuk önöket!

 

Fizetett hirdetés!

CH 19601

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában