Diplomagála

2023.07.15. 11:54

Kiállítást és divatbemutatót szerveztek

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

Ciucur Losonczi Antonius

Diplomagála címmel idén is megrendezte a Nagyváradi Egyetem Művészeti Kara a végzős hallgatók kiállítását. A képzőművészeti hallgatók alkotásaiból július 14-én, péntek délután nyílt kiállítás a Körösvidéki Múzeum alárendeltségébe tartozó, a várban található kiállítótermekben. A tárlaton bemutatták a design, festészet, grafika és dekorációs művészet szakos hallgatók, illetve a mesterképzéses – Képzőművészet és multimédia, Formatervezés: divat és környezet – hallgatók diplomamunkáit. A tárlat szeptember 4-ig látogatható, keddtől vasárnapig 10–18 óra között.

 

A kiállításmegnyitót megelőzően ugyanakkor, 16 órától divatbemutató is volt, hat kollekciót mutattak be, Patricia Zaha (La vie en rose), Renata Meran (Jeans Forever), Bortis Andreea (Corpus), Diana Csomos (Panta Rhei), Andreea Haidu (Labreu) és Cristina Nartea (World On fire) munkáit. Az ifjú tehetségeket a Barbie című film rózsaszín világa, a farmerszövetek, a női test, az elfolyó láva, a homokdűnék és a belényesi népviselet ihlették meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában