Ajánló

2023.07.24. 14:38

Ismét alkotótábort szerveznek gyerekeknek a PKE-n

A Partiumi Keresztény Egyetem grafika szakos hallgatói által létrehozott VAN újra szervez alkotótábort a nyár folyamán. Várnak minden I-IV, illetve V-VIII osztályos, alkotni vágyó diákot augusztus 7-11 között a Partiumi Keresztény Egyetemen. A foglalkozások 9.00-16.00 óra között fognak zajlani. A tábor ára: 5 napra 350 RON, testvérek esetén 300 RON; napi díj 85 RON /fő/nap, testvérek esetén 75 RON /fő/nap. Az ár tartalmazza a tízórait, ebédet, uzsonnát és minden szükséges eszközt az alkotáshoz. A helyek száma korlátozott: grafika – 20; animáció – 10; film – 10 személy. Jelentkezési határidő: augusztus 4, 12.00 óra. Jelentkezni csakis online lehet a VAN Facebook-oldalán található linken keresztül. „Amennyiben lehetséges, a tábor árát online fizessék be a következő weboldalon: https://payment.partium.ro/. Az oldalra kattintva válassza ki a beiratkozási díjat. A »mire/hova iratkozom fel« részhez írja be a következőt: KreatíVAN nyári tábor. Az e-mailben kapott fizetési visszaigazolásról készítsen egy képernyőképet, majd küldje el a következő e-mail címre: vanmuhely@gmail.com” - olvasható a szervezők által közzétett felhívásban. Az iratkozás csak abban az esetben érvényes, ha e-mailben elküldi a fizetésről a képernyőképet.
Bővebb információ az iratkozás dátumáig hétköznap 10.00-14.00 óra között igényelhető a következő telefonszámon: +40753-569-789.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában