Figyelem!

2023.07.06. 18:32

Forgalomkorlátozások Nagyváradon

Illusztráció

A Marcel Dragoș nagyváradi alpolgármester által koordinált közlekedési szakbizottság legutóbbi ülésén a közműépítési vállalkozó kérésére jóváhagyták, hogy július 10. és augusztus 11. között lezárják a forgalom elől a Barbu Ștefănescu Delavrancea utca Dózsa György és Parcului utca közti szakaszát. A közlekedés alternatív útvonalakon fog zajlani. Ugyanakkor július 14–15-én csak egy sávon lehet majd közlekedni a Barbu Ștefănescu Delavrancea és a Dózsa György utcák kereszteződésében. Július 10–31. között pedig a Sal Ferenc (Dunărea) utca Cometei és Bicazului utcák közti szakaszát zárják le a forgalom elől, melyet a Cometei utcára terelik, ami kétirányúvá válik, és mindkét oldalán tilos lesz megállni.

Ugyanakkor csőtörés miatt július 6., reggel 9 órától július 7., 22 óráig lezárják a forgalom elől a Széchenyi teret (Traian-parkot), pontosabban a menetirányt az Andrei Șaguna utcából a Sztaroveszky úti aluljáró felé, illetve az Andrei Șaguna utca és a rendőrség előtti leágazás közti részt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában