Támogatott tartalom

2023.07.25. 15:06

Felavatták a Due Fratelli Village Resortot Sólyomkőváron, több mint 100 éves házakkal rendelkező, de modern elfoglaltságokat is nyújtó üdülőfaluban!

Vasárnap avatták fel a Due Fratelli Village Resortot a Bihar megyei üdülőfaluban, Sólyomkőváron.

Mint ismeretes, a Due Fratelli márka már több mint 10 éve ismert (2022-ben lett 10 éves) Bihar megyében, és számos helyszínnel rendelkezik Nagyváradon és megyeszerte, mint például a Roman Ciorogariu utcai Due Fratelli pizzéria, a Fő utcai Due Fratelli piadinéria, a váradszentmártoni Ristorante Pizzeria Due Fratelli panzió, a Pizza e Panino by Due Fratelli a Lotus Retail Parkban, a Ștefan Octavian Iosif utca 4. szám alatt, a Pizza e Panino by Due Fratelli a Translivaniei utca 11. szám alatt, egy pedig az Era Shopping Parkban, amit Due Fratelli Kidsnek hívnak, mert játékokkal és autókkal van felszerelve gyerekeknek, és nem utolsósorban a belényesi Due Fratelli.

 

Bár a márka nagyon sikeres és elméletileg az országban is terjeszkedhet, Mihai és Dora Torjoc, a Due Fratelli alapítói nemcsak magukra gondoltak, és Sólyomkőváron a 178. szám alatt egy üdülőfalut hoztak létre több mint 100 éves nyaralókkal, de modern elfoglaltságokkal és 48 férőhellyel, valamint parkolóval! A falu a DN1H úton található, erdővel körülvéve!

 

 

A területen 12 ház van, amelyek mindegyike több mint 100 éves, 1890 és 1915 között épültek. Máramarosról költöztették el őket, és mindegyik annak a falunak a nevét viseli, ahonnan hozták – Văleni (Mikolapatak), Ferești (Fejérfalva), Berbești (Bárdfalva), Hoteni (Hotinka), Nănești (Nánfalva), Petrova, Poieni (Havasmező), Șugatag (Aknasugatag), Sârbi (Szerfalva), Călinești (Felsőkálinfalva), Cornești (Somosfalva), Mara (Krácsfalva).

 
 

Minden háznak megvan a maga intim szférája, több mint 1000 nm területen, tujákkal körülvéve, hintaszékekkel és felújított bútorokkal – ágyak, szekrények, asztalok, mind hagyományos stílusban.

 

A kerítés fonott mogyorófából készült, a kapu pedig 1958-ból való!

 

A pihenni érkezők számára a fürdőzés – uszoda, jacuzzi, szauna, szabadtéri dézsa –, a legjobb tradicionális ételeket kínáló étterem és a mozgásra alkalmas sportpálya is rendelkezésére áll! Az étterem hétfőtől péntekig, 10–23 óra között tart nyitva!

 

A Due Fratelli a következő projekten dolgozik, ez egy több mint 800.000 nm-es állatpark, a Liska Park by Due Fratelli, amely turistavonattal lesz összekötve az üdülőhellyel!

Telefon: 0730-644-722. Részletek itt: https://www.facebook.com/DueFratelliVillageResort

 
 

Fizetett hirdetés!

CH 19688

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában