Támogatott tartalom

2023.07.17. 07:25

A legjobb gázüzemű kondenzációs hőközpontok

A hőközpont szinte maximális hatékonysága érdekében választhatja a gázüzemű kondenzációs modelleket, amelyek abban különböznek a hagyományos központoktól, hogy nem pazarolják el a vízgőz hőenergiáját, hanem produktív módon használják fel további hőtermelésre.
Az ilyen hőközpontot nagy hatékonyság, alacsony fogyasztás és hosszú élettartam jellemzi. A gázüzemű kondenzációs hőközpontok mellett szól továbbá az a tény, hogy integrálják a modern technológiákat, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást, ami környezetbarát megoldást nyújt.
Az alábbiakban a fűtési rendszerek vezető gyártóinak számos kondenzációs gázkazán-modelljét mutatjuk be: Buderus, Ariston és Arca – három márka, amelyek minőséget, teljesítményt és hatékonyságot kínálva elnyerték a fogyasztók bizalmát.

Buderus – Németország
A Buderus vezető márka a gázüzemű kondenzációs hőközpontok területén. Kiemelkedik a beépített nagy teljesítményű technológiák révén, kompakt méretével és azzal, hogy megújuló energiarendszerekkel is használható. A Buderus kazánok tudatos használata és modern kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen felszerelhetők legyenek az otthon bármely helyiségében. Az energiahatékonyság, a hosszú élettartam és a teljesítmény a LOGAMAX PLUS GB062, LOGAMAX GB122 és LOGAMAX PLUS GB172 modellek kulcsfontosságú jellemzői. 
Fontos megjegyezni azt is, hogy a „Cserélje ki a hőközpontját” kampány része néhány Buderus márkájú gázközpont-modell. Ez a kampány 200 és 500 lej közötti összeget térít vissza, ha a régi hőközpontot a legmodernebbre cseréli, a választott modell függvényében. Például, ha a Buderus Logamax plus GB062 kazánt választja, egy 200 lej értékű kuponban részesül. A Buderus Logamax plus GB172 az a modell, amely 500 lej értékű utalványt kínál. A programban szereplő kazánmodellek megtekintéséhez kövesse a fenti linket, és válasszon igényeinek és költségvetésének megfelelően.

Ariston – Olaszország

Az Ariston számos gázüzemű kondenzációs hőközpont-modellt kínál, amelyek könnyen beilleszkednek a kategória legjobb berendezései közé. A CLAS ONE WI-FI az egyik olyan modell, amely kiemelkedik állandó intelligens csatlakoztathatóságával, integrált wifivel és hangvezérléssel.
Tehát ha otthon olyan hangasszisztenst használ, mint az Amazon Alexa vagy a Google Assis-tant, mostantól a hőközpontot is így tudja majd vezérelni. Egy másik modell, a GENUS ONE+ WI-FI előnye, hogy kompatibilis a legfeljebb 20% hidrogént tartalmazó földgázkeverékekkel.
Szintén az Ariston modellje a CLAS ONE B, egy kondenzációs hőközpont, amely automatikusan elemzi a környezeti feltételeket, és a beépített 40 literes tartályból gyorsan szállítva a meleg vizet, maximális hatékonyságot biztosít. Kompakt szerkezete és rugalmas gyújtásrendszere van, az optimalizált teljesítmény érdekében.
Egy másik Ariston-modell a GENUS ONE+ SYSTEM. Ennek a kazánnak a figyelemre méltó jellemzői közé tartozik az új, négy technológiás rendszeren alapuló felépítés, a Comfort Plus Mode és a Comfort Mode vízszállítási funkciók elérhetősége, az alacsony zajszint és az A+ energiaosztály elérésének a lehetősége, ha hőszabályozó tartozékokat használnak.

Arca Caldaie – Olaszország
A vezető gázüzemű kondenzációs hőközpontok egyike minden bizonnyal az Olaszországban gyártott ARCA PIXEL MX PN. Ebből a miniatűr fali központból négy modell kapható (20/25/30/35 kW), fejlett elektronikai technológiájával és kiváló energiahatékonyságával tűnik ki, és az A típusú energiaosztályba tartozik.
A kazán figyelemre méltó műszaki jellemzői közé tartozik a megnövelt átfolyású egycsöves rozsdamentes acél hőcserélő és a sárgaréz hidraulikus csoport, amelyek hozzájárulnak a hatékony hőátadáshoz, a fűtőberendezés ellenállóképességéhez és tartósságához.
Ezek azok a fő márkák, amelyeket a Technova ajánl a gázüzemű kondenzációs kazánok tekintetében. Ezek a központi egységek fejlett és környezetbarát megoldást jelentenek a helyiségek fűtésére, figyelemre méltóak nagy energiahatékonyságukkal, kompakt kialakításukkal és fejlett technológiájukkal.
Lépjen kapcsolatba a Technova csapatával, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő kazánmodellt, és megfelelő befektetést hajtson végre otthona fűtési rendszerébe! Várjuk a Technova nagyváradi üzletében, az Ogorului utca 65D szám alatt, a Selgros mellett, il-letve Belényesben, a Burgundia Mare utca 6. szám alatt.
Technikai bemutatók és személyre szabott ajánlatok ezen a hétvégén, július 21–23. között, péntektől vasárnapig a nagyváradi Lotus Centerben!
Ezen a hétvégén, július 21–23. között, péntektől vasárnapig meglátogathat minket a Lotus Centerben, a Media Galaxy területén lévő standunknál. Bemutatjuk a németországi Buderus gázüzemű kondenzációs hőközpontokat.

www.technova.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában