Támogatott tartalom

2023.06.05. 07:33

Teljes körű megoldások hőtechnikai berendezésekhez. A Technovánál, az Ön városában!

Több mint 25 éves tevékenységével a Technova teljes körű megoldásokat kínál a hő- és szaniterrendszerekhez, kényelmes és hatékony élményt biztosítva ügyfeleinek. Az ország területén lévő 14 üzletében és raktárában a Technova olyan termékek és berendezések széles választékát mutatja be, amelyek illeszkednek a legmodernebb tanúsított európai technológiákhoz. A Technova a rendelkezésre álló berendezések nagy részének közvetlen importőre és integrált szolgáltatásokat kínál, az ügyfél pedig speciális műszaki tanácsadásban és a projektekhez igazodó műszaki megoldásokban részesül, a közvetlen helyszínre szállítás lehetőségével.

 

Változatos katalógus a legjobb márkák termékeiből és megoldásaiból

A Technova egy változatos portfóliót gyűjt össze a termikus berendezésekhez való termékekből és berendezésekből, amelyeket a folyamatosan változó piaci követelményeknek megfelelően választottak ki. Legyen szó modern hőerőműről, padlófűtési rendszerről vagy napelemek beszereléséről, a Technovánál olyan nagy teljesítményű technológiákat és innovatív termékeket találhat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, követelményeinek és pénztárcájának.

A Technova a komplett rézrendszerek egyik fő forgalmazójává vált Romániában, köszönhetően az olaszországi Silmettel való hosszú távú együttműködésnek. Ez a cég a legkorszerűbb berendezésekkel gyártott rézcsöveket kínálja, amelyek ideálisak a földbe süllyesztett fűtési rendszerekhez, ivóvízhálózatokhoz, központi fűtési rendszerekhez, hidro-termo-szaniter berendezésekhez, légkondicionáló és hűtőberendezésekhez stb.

 

A több mint két évtizedes tevékenység alatt a cég kínálata jelentősen bővült. Jelenleg a Technova portfóliójában olyan neves gyártók berendezései találhatók, mint a Viega, Emmeti, Uponor, Robert Bosch, Viessmann, Galmet, Flowair, Wilo, Oventrop, Herz, Salus, TECE és Energy Save. Ezért számos olyan berendezés közül választhat, amelyek nagy teljesítményűek, megbízhatóak és optimális energiafogyasztással működnek. Például a híres Buderus kondenzációs kazánok is a Technovánál kaphatók. Ezek lakossági vagy professzionális használatra alkalmasak, alacsony energiafogyasztásuk, halk működésük és jó ár–érték arányuk miatt gyorsan népszerűvé váltak. Ugyanez mondható el a Dominusról, az Aristonról és az Arcáról, a Technova cég kínálatában jelen lévő más márkákról.

 

Integrált szolgáltatások és komplett rendszerek fűtési és szaniterberendezésekhez

A Technova teljes fűtési és szaniterrendszerei az európai csúcstechnológiát alkalmazzák, amely lehetővé teszi a csapat szakemberei számára, hogy optimális műszaki megoldásokat javasoljanak minden ügyfél számára, minden projektet a kedvezményezett igényeihez viszonyítva.

Egy projekt megvalósítása előtt speciális műszaki tanácsadást nyújtanak a HVAC-rendszerek működése területén tapasztalattal rendelkező mérnökök: fűtés, szellőztetés és légkondicionálás. A Technova csapatának képzett szakemberei részéről megbízható együttműködésre számíthat, ahol az Ön igényei és követelményei állnak az első helyen a hatékonyságot, jövedelmezőséget és teljesítményt biztosító műszaki megoldás kialakításában. A műszaki tanácsadás mellett a mérnökök látogatást tesznek az építkezésen, hogy ellenőrizzék a munkák elvégzésének helyességét.

A kiváló minőségű és professzionális hőtechnikai berendezésekhez a szakemberek csapata készen áll az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelő optimális megoldásokat kínálni. A Technova katalógusában elérhető teljes fűtési, szellőző- és légkondicionáló rendszerek forradalmi technológiákat tartalmaznak, és sikeresen válaszolnak a piac egyre kifinomultabb igényeire, a csúcsgyártók berendezéseit egyesítve.

 

Ha fűtési és szaniterberendezésekhez vagy komplett rendszerekhez keresne termékeket, keressen fel minket a Technova üzletében: Nagyvárad, Ogorului utca 65D szám, a Selgros mellett, ahol a szakértő csapat bemutatja termékkínálatunkat, és segít a megfelelő megoldás kiválasztásában!

Technikai bemutatók és személyre szabott ajánlatok ezen a hétvégén, június 9–11. között, péntektől vasárnapig a nagyváradi Lotus Centerben

Ezen a hétvégén, június 9–11. között, péntektől vasárnapig meglátogathatnak minket a Lotus Centerben, a Media Galaxy környékén lévő standunknál. Bemutatjuk levegő–víz hőszivattyúinkat, svédországi Energy Save, amelyek gazdaságosak és hatékonyak, és alacsony külső hőmérséklet mellett is megfelelnek a magas skandináv működési követelményeknek.

www.technova.ro

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában