Figyelem!

2023.06.12. 13:47

Lezárták az átjárót

Forrás: Nagyváradi Helyi Rendőrség

A Nagyváradi Helyi Rendőrség vasárnap délután lezárta a Kossuth (Independenței) utcát a Zöldfa (Vasile Alecsandri) utcával összekötő gyalogos átjárót, miután üvegdarabok hullottak le az ott lévő elhagyatott gyárépületről. Az üvegdarabok esését vasárnap délután négy óra előtt tíz perccel jelezték az 112-es segélyhívószámon. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy az üvegdarabok a Micula testvérek tulajdonában lévő egykori gyárépületről estek le. Samuel Milian, a helyi rendőrség igazgatója jelezte, hogy már értesítették a tulajdonosokat. Egyébként erre az épületre 500 százalékos plusz ingatlanadót kell fizetni, mert elhanyagolt, lerobbant állapotban van. A szóban forgó területen mindaddig nem lehet áthaladni, amíg a tulajdonosok meg nem oldják ezt a problémát.

Az átjárót 2020-ban nyitották meg. A területrendezési projekt keretében 510 négyzetméternyi telket kisajátított az önkormányzat, mely szintén a Micula testvérek tulajdonában volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában