Ünnep

2023.06.05. 15:52

Két év szünet után ismét köszöntötték az aranylakodalmas párokat

Forrás: PMO

Pap István

A világjárvány miatti két év szünet után ismét köszöntötte a váradi önkormányzat az 50 éves házassági évfordulójukat ünneplő nagyváradi házaspárokat. Florin Birta polgármester május 31-én a városháza nagytermében üdvözölt 33 váradi aranylakodalmas házaspárt.

 

„Bármi történjék is, a családnak kell az első helyen állnia, és önök példát mutatnak a fiataloknak. Örülök, hogy újra megrendezhettük a díjátadó ünnepséget, az elsőt a világjárvány után, és az elsőt ebben a felújított teremben. A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal és a magam nevében kívánok önöknek jó egészséget, boldogságot és szeressék egymást úgy, ahogy eddig is!” – fogalmazott az elöljáró. Az ünnepelteket egy-egy csokor virággal és 500 lejes pénzjutalommal köszöntötték.

 

A nagyváradi önkormányzat 2008 óta fejezi ki ily módon elismerését az aranylakodalmasok iránt, az évek során több mint kétszáz házaspárt köszöntöttek. Az anyakönyvi hivatal továbbra is várja az ötvenéves házassági évfordulójukat ünneplő párokat, az erre vonatkozó kérvényeket a városháza 12. irodájában kell benyújtani. További információk a 0259/408-824 telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában